LIKE ONLINE

Γι’ αυτούς τους 5 λόγους χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια μετά το πρώτο τους ταξίδι

Γι’ αυτούς τους 5 λόγους χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια μετά το πρώτο τους ταξίδι

Το πρώτο ταξίδι με τον σύντροφό σου είναι σαν την συγκατοίκηση: δεν ξέρεις πώς θα πάει. Μπορεί να περάσεις υπέροχα ή έστω καλά, μπορεί όμως και να φύγεις τρέχοντας από τη σχέση. Είναι σημαντικό crash test τα ταξίδια, που σημαίνει πως αν στο πρώτο -που θεωρητικά είστε στα μέλια- παρατηρήσεις ορισμένα περίεργα σημάδια, τότε ναι, τίποτα καλό δεν προμηνύεται για τα επόμενα.

Από την άλλη, είναι κρίμα να χωρίζεις μετά το ταξίδι, όμως αν σε παρηγορεί, υπάρχει πολύς κόσμος που το κάνει. Όπως διαβάσαμε στην έκθεση του Dating.com, κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι κάνουν αρκετά ζευγάρια να χωρίζουν, εκτός φυσικά από τους προφανείς, δηλαδή κακή συμπεριφορά του ενός στον άλλον.

«Το πρώτο κοινό ταξίδι ενός ζευγαριού είναι ένα σημαντικό ορόσημο της σχέσης, είτε αυτό συμβαίνει τους πρώτους έξι μήνες που βγαίνετε μαζί είτε στο μήνα του μέλιτος», δήλωσε η Μαρία Σάλιβαν, αντιπρόεδρος και ειδικός σε θέματα γνωριμιών του Dating.com και πρόσθεσε: «Το να περνάτε αρκετές ώρες με κάποιον δεν είναι το ίδιο με το να περνάτε αρκετές ημέρες μαζί του, και ακόμη και το να περνάτε Σαββατοκύριακα μαζί δεν είναι το ίδιο με το να περνάτε αρκετές εβδομάδες μαζί».

Οι λόγοι που τα ζευγάρια χωρίζουν μετά το πρώτο τους ταξίδι

Αναφορικά λοιπόν με την έκθεση, το 31% από τους συμμετέχοντες δήλωσε πως έχει χωρίσει μετά το πρώτο ταξίδι, εξαιτίας του συνεχόμενου πρωινού ξυπνήματος. Και η αλήθεια είναι πως κάπως το καταλαβαίνουμε, ο ύπνος στις διακοπές επιβάλλεται. Όχι, φυσικά, να κοιμάσαι μέχρι τις 12, αλλά μέχρι τις 10 σίγουρα.

Ένας ακόμη λόγος για χωρισμό, όπως απάντησε το 38% της έκθεσης, είναι η επανειλημμένη καθυστέρηση στις κρατήσεις για δείπνο ή ποτό, εξαιτίας του συντρόφου τους.

Συνεχίζοντας με τους λόγους που μία σχέση φτάνει -άδοξα- στο τέλος μετά το πρώτο ταξίδι, είναι όπως απάντησε το 40%, να υπάρχει οδοντόκρεμα πασαλειμμένη στον νιπτήρα ή να μην αντικαθιστά ο σύντροφος το χαρτί τουαλέτας. Ίσως κάπως υπερβολικός ο χωρισμός σε αυτή την περίπτωση, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως είναι αφορμές για τσακωμό.

Επιπλέον, το 31% αναγκάστηκε να βάλει τέλος στη σχέση γιατί είδε ανάρμοστη συμπεριφορά από τον σύντροφό του είτε στον ξεναγό, είτε στον σερβιτόρο, είτε οπουδήποτε. Αυτό το ποσοστό μάλλον θα έπρεπε να είναι υψηλότερο.

Και τέλος, το 44% αντιλήφθηκε πως δεν ταιριάζει με τη σχέση του, επειδή έβλεπε τον σύντροφο του να ξαπλώνει στο κρεβάτι με τα ρούχα που φορούσε στη βόλτα.

ΠΗΓΗ: Jenny.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ



Ταξιδεύεις με βρέφος; Τι ισχύει για εισιτήρια, αποσκευές και καροτσάκι - Οι χώροι θηλασμού και αλλαγής πάνας στα αεροδρόμια

Ταξιδεύεις με βρέφος; Τι ισχύει για εισιτήρια, αποσκευές και καροτσάκι - Οι χώροι θηλασμού και αλλαγής πάνας στα αεροδρόμια

Οι διακοπές με μωρό, όπως και οι διακοπές με νήπιο, μπορεί να είναι εκπληκτικές αλλά και μια μεγάλη πρόκληση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top