LIKE ONLINE

Εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου: Ποια ζώδια θα περάσουν πιο όμορφα

Εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου: Ποια ζώδια θα περάσουν πιο όμορφα

Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη για ορισμένους ανθρώπους.

Το σύμπαν και τα άστρα τους δίνούν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να βιώσουν τις ημέρες αυτές γεμάτες τύχη και ελπίδα, αλλά και ευκαιρίες για πραγματοποίηση ονείρων και επιθυμιών.

Δίδυμοι

Ταξίδια, μάθηση, πνευματική ανάπτυξη ευνοούνται αυτές τις ημέρες με τον Υδροχόο στον οίκο της τύχης σας. Από τώρα θα ξεκινήσετε να βαδίζετε στο μονοπάτι που τόσο καιρό θέλατε και οργανώνατε. Είναι η ιδανική περίοδος για να εστιάσετε στα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας. Αφήστε πίσω δεύτερες σκέψεις και φόβους (δεν σας ταιριάζουν, άλλωστε) και θα καταλάβετε πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε όσα θέλετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι αυτό το βήμα μπροστά.

Ζυγός

Εσείς μπορεί να αμφιβάλλετε, αλλά το σύμπαν σάς στηρίζει. Επιλέξτε για μια φορά τον εαυτό σας πρώτα και μην νοιάζεστε τόσο να γίνετε αρεστές. Δεν είναι ποτέ εγωιστικό να επιλέγετε τον εαυτό σας, και σε αυτή την περίπτωση, κάνοντας το, θα θέσετε επίσης τον εαυτό σας σε θέση να λάβει την τύχη και την αφθονία που επιθυμείτε από το σύμπαν. Καθώς ο Άρης ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δία στους Διδύμους την Τρίτη 13 Αυγούστου, θα νιώσετε μια έντονη ώθηση προς το καινούργιο. Θέματα πνευματικής φύσης μπορεί να έρθουν στο φως, την ίδια στιγμή. Εσείς δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, αρκεί να θυμάστε πως είστε προορισμένες για μεγάλα πράγματα.

Ιχθύς

Κάτι νέο έρχεται προς το μέρος σας και θα είναι πολύ ευχάριστο, αρκεί να κατανοήσετε πως ό,τι λάβετε το αξίζετε. Είτε πρόκειται για αλλαγή καριέρας, είτε για αλλαγή τρόπου ζωής, είτε ακόμη και για μετακόμιση στο εξωτερικό, πρέπει να καταλάβετε ότι οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι ενορχηστρωμένες για να σας βοηθήσουν να ζήσετε πιο κοντά σε όσα πραγματικά θέλετε. Αλλά για να λάβετε τα όσα αξίζετε, πρέπει να είστε έτοιμες για αυτό. Να πιστέψετε στην αξία σας και να αφήσετε πίσω τους φόβους και τις ανασφάλειες.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top