Παραμένει διαχειριστής της πρώην Λαϊκής o Κρίς Παύλου

Παραμένει διαχειριστής της πρώην Λαϊκής o Κρίς Παύλου

Μοναδικός γνώμονας των ενεργειών του, όπως αναφέρει, είναι η προώθηση των συμφερόντων των πιστωτών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας.

Σε γραπτή δήλωση του αναφέρει πως μετά από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Κεντρικής Τράπεζας, κατά την οποία διευκρινίστηκαν ορισμένα εκκρεμούντα θέματα τα οποία αφορά τη διαχείριση των εργασιών της Λαϊκής Τράπεζας και σε συνδυασμό με την υπαγωγή της Τράπεζας στο Ενιαίο Συμβούλιο Εξυγίανσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την 1/1/ 2016, αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του ως διαχειριστής.

 

Πηγή — riknews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.