Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
«Με βαθιά θλίψη και οδύνη η Κεντρική Επιτροπή της Γ.Σ.ΠΟΒΕΚ , ανακοινώνει τον θάνατο του Προέδρου της Οργάνωσης συναδέλφου Γιώργου Ελληνιδη την Κυριακή βράδυ 11/8/2024 σε ηλικία 87χρονων.
Ο θάνατος του συναδέλφου Γιώργου Ελληνίδη αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην Γ.Σ.ΠΟΒΕΚ της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος τα τελευταία 15χρονια.
Από τους πρωτοπόρους και πρωτεργάτες της Οργάνωσης ο Γιώργος Ελληνιδης υπηρέτησε από απλό μέλος, σε στέλεχος, μέλος της Κ.Ε., της Κεντρικής Γραμματείας, Πρόεδρος της Ε.Ε. ΠΟΒΕΚ Λευκωσίας, πάρεδρος στο δικαστήριο ελέγχου ενοικιάσεως και μέχρι την τελευταία του πνοή υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια, ήθος και εντιμότητα την Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ.
Στην κηδεία του Προέδρου της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ θα παραστεί η Κ.Γραμματεία της Οργάνωσης και επικήδειο θα εκφωνήσει ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Κουρσαρης.
Η Κ.Ε. της Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα τέκνα και σε ολόκληρη την οικογένεια του αείμνηστου Προέδρου της Γιώργου Ελληνίδη».
Σημειώνεται ότι η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 10 το πρωί στην Εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις