«Φωνές» για το τροχαίο με τετράτροχη στον Ακάμα - Πώς έγινε το συμβάν με τους δυο τραυματίες

«Φωνές» για το τροχαίο με τετράτροχη στον Ακάμα - Πώς έγινε το συμβάν με τους δυο τραυματίες

Φωνές» για το τροχαίο με τετράτροχη στον Ακάμα - Πώς έγινε το συμβάν με τους δυο τραυματίες

Ανακοίνωση για το ατύχημα που συνέβη την περασμένη Κυριακή (11/8) με τετράτροχη στον Ακάμα, εξέδωσε το κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

Στην ανακοίνωση του, το κίνημα ζητά «να κλείσει αμέσως η πρόσβαση σε τετράτροχες μοτοσυκλέτες στον Ακάμα».

«Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή κατάσταση; Ο Ακάμας δεν είναι ο επικίνδυνος παιχνιδότοπος και το adventure park για τους τουρίστες. Πρόκειται για τον σημαντικότερο, ίσως, βιότοπο της Κύπρου. Πότε επιτέλους θα προστατευτεί από τις αλόγιστες και αχρείαστες ανθρώπινες επεμβάσεις; Καλούμε την κυβέρνηση να κωφεύσει στα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα και να κλείσει άμεσα την είσοδο στον Ακάμα στις τετράτροχες μοτοσυκλέτες!», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τι συνέβη

Υπενθυμίζεται ότι, στη θάλασσα κατέληξε τετράτροχη μοτοσικλέτα ενοικιάσεως αφού πρώτα έπεσε σε γκρεμό 90 μέτρων ως αποτέλεσμα τροχαίου που συνέβη την Κυριακή (11/8) στα Λουτρά της Αφροδίτης. Ο οδηγός και η επιβάτης οι οποίοι είχαν πέσει στο δρόμο απολύθηκαν από το νοσοκομείο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Κυριακή, γύρω στις 15:45, 22χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα ενοικιάσεως με συνοδηγό 24χρονη στον αγροτικό χωμάτινο δρόμο από Φοντάνα Αμορόζα προς τα Λουτρά της Αφροδίτης όταν κοντά στην περιοχή Κακοσκάλι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο της τετράτροχης με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί σε άκρη του δρόμου.

Ο κ. Νικολάου είπε πως τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός έπεσαν στον δρόμο ενώ η τετράτροχη έπεσε στο γκρεμό περίπου 90 μέτρων και κατέληξε στην θάλασσα.

Τα δύο πρόσωπα ο 22χρονος και η 24χρονη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και αργότερα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφεραν εκδορές και τραύματα τριβής και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκαν.

Σημειώνεται και τα δύο πρόσωπα φορούσαν προστατευτικά κράνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE