ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόρεσαν χειροπέδες σε 41χρονο - Έκλεβε οικίες και καταστήματα στη Λευκωσία

Φόρεσαν χειροπέδες σε 41χρονο - Έκλεβε οικίες και καταστήματα στη Λευκωσία

Ως ύποπτος για τρεις υποθέσεις διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκαν την τελευταία εβδομάδα, στη Λευκωσία, συνελήφθη άντρας ηλικίας 41 ετών. Ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ο 41χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση από το Κλιμάκιο Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λευκωσίας, υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής.

Η διάρρηξη σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου, 09-10 Αυγούστου, σε καφετέρια, στην περιοχή Αγλαντζιάς. Από το υποστατικό κλάπηκε το κουτί της ταμειακής μηχανής, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

Με τη σύλληψη του 41χρονου υπόπτου χθες το απόγευμα, ακολούθησαν αστυνομικές εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψαν στοιχεία εναντίον του, σε σχέση με τη διάπραξη άλλων δύο διαρρήξεων και κλοπών. Αυτός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε για σκοπούς διερεύνησης των δύο υποθέσεων.

Πρόκειται για μια υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και μια υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκαν στις 08 Αυγούστου και στις 09-10 Αυγούστου, αντίστοιχα. Από την κατοικία στην Αγλαντζιά, σύμφωνα με την καταγγελία που διερευνά η Αστυνομία, κλάπηκαν χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, ενώ από το κατάστημα κατασκευής κλειδιών, στη Λευκωσία, φέρεται να κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε το πρωί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του, για σκοπούς διερεύνησης των τριών υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Αναστολή πτήσεων σε δύο γερμανικά αεροδρόμια λόγω παρεμβάσεων ακτιβιστών

• Χειροπέδες σε 21χρονο - Τον έψαχναν για κλοπή περιουσίας και τον συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών

• Φουλ ερωτευμένος ο Φειδίας Παναγιώτου – Με ποια κάνει τον γύρο της Ευρώπης – Βίντεο

• Μαρία Κορινθίου: Έκανε ανάρτηση για τη γιορτή της και ο Γιάννης Αϊβάζης τη σχολίασε

• Ψάχνετε ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγία για τα παιδιά και φαγητό; – Ποια mall θα μείνουν ανοιχτά τον 15Αύγουστο

• Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στα ορεινά - Ποιοι είναι πλήρεις και πού υπάρχει διαθεσιμότητα



Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Βλήμα στον Ακάμα: Τι εντόπισε ο πυροτεχνουργός από εξετάσεις στη σκηνή

Στο σημείο όπου ανευρέθει το βλήμα μετέβει πυροτεχνουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top