Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Ενώπιον Δικαστηρίου έξι πρόσωπα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Ενώπιον Δικαστηρίου έξι πρόσωπα - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου θα παρουσιαστούν στις 27 Σεπτεμβρίου, έξι πρόσωπα για ακρόαση της υπόθεσης που αφορά το περιστατικό με αναθυμιάσεις σε πισίνα από τις οποίες επηρεάστηκε η υγεία επισκεπτών, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Έξι πρόσωπα θα προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης στις 27.9.24 για το περιστατικό στην πισίνα ξενοδοχείου που είχε ως αποτέλεσμα αριθμός επισκεπτών να παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα λόγω αναθυμιάσεων από χημικά κατά τη διάρκεια συντήρησης πισίνας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη 22.7.24 σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κάτω Πάφο κατά το οποίο υπάλληλος είχε τοποθετήσει χημικά προϊόντα στη πισίνα για σκοπούς συντήρησης με αποτέλεσμα αριθμός παρευρισκόμενων επισκεπτών να παρουσιάσουν αναπνευστικά προβλήματα και να επισκεφτούν το Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη, έχει καταχωρηθεί ποινική υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου στις 29.7.24 η οποία έχει οριστεί για συνέχιση της ακρόασης στις 27.9.24.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει έξι πρόσωπα και συγκεκριμένα την ιδιοκτήτρια εταιρεία, ένα πρόσωπο εκ της διευθύνσεως, τον υπάλληλο που τέλεσε την πράξη, καθώς και τρεις άμεσα προϊστάμενους.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι η αμέλεια καθήκοντος προσώπων που δημιουργούν επικίνδυνες πράξεις, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις καθώς και αμελείς πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE