Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γιόρτασε τον ένα χρόνο από τη μέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, Νεκτάριο

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γιόρτασε τον ένα χρόνο από τη μέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, Νεκτάριο

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης γιόρτασαν τον ένα χρόνο σχέσης τους, στην Πάρο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε στο Instagram, φωτογραφίες τους από το νησί και συγκεκριμένα, από την παραμονή τους στην παραλία Φάραγγας. Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε, η Έλίζαμπεθ Ελέτσι έγραψε «χαρούμενη επέτειο, ένα χρόνο μαζί και συνεχίζουμε» για τον άντρα με τον οποίο παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες

 

 
eletsi22
ELETSI

Η επέτειος της σχέσης τους, ήρθε λίγο καιρό μετά τα 41α γενέθλια της Ελίζαπεθ Ελέτσι. Η πρώην παίκτρια του Survivor είπε πως «έκλεισε» τα 41, σημειώνοντας ότι χάρη στις ενέσιμες θεραπείες που κάνει, παραμένει νέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE