Ιράν: Η Τεχεράνη πραγματοποιεί στρατιωτικά γυμνάσια στο βόρειο τμήμα της χώρας

Ιράν: Η Τεχεράνη πραγματοποιεί στρατιωτικά γυμνάσια στο βόρειο τμήμα της χώρας

Το Ιράν πραγματοποιεί στρατιωτικά γυμνάσια στο βόρειο τμήμα της χώρας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Mehr, την ώρα που η ευρύτερη περιοχή βρίσκεται σε ετοιμότητα για τα αντίποινα που έχει προαναγγείλει η Τεχεράνη εναντίον του Ισραήλ, μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην ιρανική πρωτεύουσα τον περασμένο μήνα.

Οι ασκήσεις διεξάγονται σήμερα το βράδυ από τις 19.30 έως τις 20.30 τοπική ώρα στην ιρανική επαρχία Γκιλάν, στην Κασπία Θάλασσα.

Έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την αμυντική ετοιμότητα των δυνάμεων του πολεμικού ναυτικού της χώρας, μετέδωσε το Mehr επικαλούμενο έναν Ιρανό αξιωματικό.

Πρόκειται για τα δεύτερα στρατιωτικά γυμνάσια που διεξάγει το Ιράν σε διάστημα 3 ημερών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.