Φωτιά στην Αττική: Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών - Στα 4,7 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση

Φωτιά στην Αττική: Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών - Στα 4,7 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση

Ξεκίνησε, όπου παρέχεται δυνατότητα πρόσβασης, η διαδικασία αυτοψιών και καταγραφών των ζημιών σε κτίρια και επιχειρήσεις από την πυρκαγιά στην Αττική ενώ η χρηματοδότηση σε δήμους της ΒΑ Αττικής που επλήγησαν από τις πυρκαγιές θα ανέλθει στα 4,7 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους, έχει ξεκινήσει το έργο των αυτοψιών ενώ σε όσον αφορά τα κτίρια, έχει ενεργοποιηθεί το σχήμα της στεγαστικής συνδρομής για όλα τα κτίρια.

Ενεργοποιήθηκε ακόμα και το σχήμα της αποζημίωσης της οικοσκευής και μικρών επισκευαστικών εργασιών σε κατοικίες και της κάλυψης των πρώτων αναγκών για τα νοικοκυριά των οποίων η κατοικία επλήγη από την πυρκαγιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE