ΔΙΕΘΝΗ

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει δύο νήπια με πάνες σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας μετά από τροχαίο

Δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 1 και 4 ετών, εκσφενδονίστηκαν από το τζιπ που οδηγούσε ο πατέρας τους όταν αυτό συγκρούστηκε με άλλο όχημα σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα να βρεθούν για μερικά λεπτά πεσμένα ανάμεσα σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τη σοκαριστική σκηνή που ακολούθησε το ατύχημα κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ονόματι Βίκτορ Κόρντοβα, ο οποίος επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά του όταν αντίκρισε τα δύο νήπια με πάνες στον αυτοκινητόδρομο I-10 και δύο άνδρες (τον πατέρα τους και έναν άλλον) να τρέχουν προς το μέρος τους.

Στην αρχή ο Κόρντοβα φοβήθηκε πως τα παιδιά είχαν σκοτωθεί, ωστόσο σύντομα ησύχασε βλέποντάς τα νήπια να κινούνται, αν και τρομοκρατημένα. Ευτυχώς, κανένα από τα διερχόμενα αμάξια δεν χτύπησε τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου παραμένουν μέχρι σήμερα.

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι η έρευνα για το περιστατικό δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν αποκλείται να απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του 25χρονου πατέρα, επειδή δεν είχε φροντίσει να κάθονται τα παιδιά του σε ειδικό, εγκεκριμένο καρεκλάκι για το αυτοκίνητο.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Κόρντοβα, πατέρας και ο ίδιος, ήθελε να δουν και άλλοι γονείς το βίντεο που κατέγραψε. «Ακόμη και αν πρόκειται για μικρή απόσταση, όλοι οι γονείς πρέπει να φροντίζετε ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλη» δήλωσε ο Κόρντοβα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία Helios: Ένα «προβληματικό» αεροσκάφος και ένα σοβαρό λάθος

• Χειροπέδες σε 25χρονο για σφετερισμό ε/κ περιουσίας στα κατεχόμενα

• Αντιδράσεις στα Social Media: Ο Φειδίας ανέβασε βίντεο μαζί με Τουρκοκύπριο Influencer για το Κυπριακό

• Ευλογιά των πιθήκων - ΠΟΥ: Κήρυξε παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης

• Σε φάση… «υποψηφίου» βρίσκεται ακόμη ο Φειδίας Παναγιώτου - Ποιος Κύπριος ευρωβουλευτής τον ξεπερνάει σε ακόλουθους στο «Χ» – Φωτογραφία

• Μαρία Κορτζιά: Φόρεσε matching ρούχα στους γιους της - Δείτε τις γλυκές φωτογραφίες



ΥΠΕΞ:  «Ας τερματίσουμε την κατοχή και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά»

ΥΠΕΞ: «Ας τερματίσουμε την κατοχή και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά»

Ας τερματίσουμε την κατοχή, ας γιατρέψουμε τις πληγές και ας ζήσουμε μαζί ειρηνικά, τονίζει ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος με αφορμή την 50ή επέτειο από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top