Ανείπωτη τραγωδία στη Γάζα: Νεογέννητα δίδυμα σκοτώθηκαν την ώρα που ο πατέρας τους πήγε να δηλώσει τη γέννησή τους

Ανείπωτη τραγωδία στη Γάζα: Νεογέννητα δίδυμα σκοτώθηκαν την ώρα που ο πατέρας τους πήγε να δηλώσει τη γέννησή τους

Νεογέννητα δίδυμα σκοτώθηκαν σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα στη Γάζα την ώρα που ο πατέρας τους ήταν σε τοπική κυβερνητική υπηρεσία για να δηλώσει τη γέννησή τους, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο Άσερ και η Αϊσέλ ήταν μόλις τεσσάρων ημερών όταν ο πατέρας τους, ο Μοχάμεντ Αμπού αλ-Κουμσάν, πήγε να παραλάβει τα πιστοποιητικά γέννησής τους. Τότε οι γείτονές του, του τηλεφώνησαν για να τον ενημερώσουν ότι το σπίτι τους στην Ντέιρ αλ Μπάλαχ είχε βομβαρδιστεί.

Από το πλήγμα σκοτώθηκε επίσης η σύζυγός του και η γιαγιά των διδύμων.

«Δεν ξέρω τι συνέβη», δήλωσε. «Μου είπαν ότι μια οβίδα χτύπησε το σπίτι».

«Δεν πρόλαβα καν να γιορτάσω γι' αυτά», πρόσθεσε.

Το ελεγχόμενο από τη Χαμάς Υπουργείο Υγείας στη Γάζα υποστηρίζει ότι 115 βρέφη σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Το BBC επισημαίνει ότι έχει ζητήσει το σχόλιο του ισραηλινού στρατού, αλλά δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

@pulseofpalestine #foryou #foryoupage #world #viral ♬ Very Sad - Enchan

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE