Πίσω στις Κεντρικές η 64χρονη κατηγορουμένη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016

Πίσω στις Κεντρικές η 64χρονη κατηγορουμένη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016

Πίσω στις Κεντρικές Φύλακες θα οδηγηθεί η 64χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μας, αν και το Κακουργιοδικείο ενέκρινε την ένσταση της προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (100 χιλιάδων ευρώ), εντούτοις δεν μπόρεσε να καταβάλει τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η 64χρονη κατηγορούμενη δεν εξασφάλισε αξιόχρεο εγγυητή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκ νέου στις Κεντρικές Φύλακες μαζί με τους δυο γιους της και τον πρώην σύζυγο της, μέχρι την επομένη δικάσιμο που θα είναι τον Φεβρουάριο του 2016.

Διαβάστε ακόμη: Υπόθεση οικογενειακών βιασμών – Δεν παραδέχονται οι τρεις ύποπτοι – Τα «ξέρασε» όλα ο μικρότερος γιος

Ι. Μ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.