Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 18:30 της Τετάρτης μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου μετέβηκαν σε κατοικία 21χρονου στην Πάφο καθότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπή περιουσίας και με δικαστικό ένταλμα έρευνας της οικίας του.
Εντοπίστηκε ο 21χρονος συνελήφθη και κατά τη διάρκεια της έρευνας φέρεται να εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο του ποσότητα κάνναβης βάρους 27 γραμμαρίων.
Ακολούθως αυτός επανασυνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και τέθηκε υπό κράτηση.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




