Πλήθος κόσμου και φέτος στην Τήνο για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου

Πλήθος κόσμου και φέτος στην Τήνο για τους εορτασμούς του Δεκαπενταύγουστου

Πλήθος κόσμου κατέφτασε και φέτος, όπως και κάθε χρόνο το Δεκαπενταύγουστο, στην Τήνο για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο ναός της Παναγιάς της Τήνου είναι στολισμένος με σημαίες και αφιερώματα, ενώ γονυπετείς ανεβαίνουν τη λεωφόρο της Μεγαλόχαρης πιστοί εκπληρώνοντας τα τάματα που έχουν κάνει, μεταδίδει το Mega.

Φυσικά, πολλοί είναι αυτοί που έχουν έρθει, όχι μόνο για να προσευχηθούν, αλλά και για να θαυμάσουν τον ίδιο τον ναό της Πανγιάς της Τήνου.

Πολλά είναι, επίσης, τα έθιμα σε διάφορες περιοχές της χώρας τον Δεκαπενταύγουστο.

Σήμερα θα τελεστεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα γίνει λιτάνευση της αγίας εικόνας, φόρος τιμής στην Παναγία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE