ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Όχημα μένει στον αέρα, επιβάτες το σπρώχνουν και τελικά τρέχουν να επιβιβαστούν στο πλοίο που φεύγει - Δείτε βίντεο

Ελλάδα: Όχημα μένει στον αέρα, επιβάτες το σπρώχνουν και τελικά τρέχουν να επιβιβαστούν στο πλοίο που φεύγει - Δείτε βίντεο

 

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες από την Άνδρο και δείχνει τις δύσκολες συνθήκες, λόγω της κακοκαιρίας, κατά τις οποίες επιβάτες και οχήματα επιχείρησαν να επιβιβαστούν στο πλοίο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πλοίο SAONISOS της Saos Ferries το οποίο είχε δέσει στο λιμάνι του Γαυρίου αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Μετά την εκφόρτωση η κακοκαιρία έπληξε το πλοίο με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο να φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί να αδυνατεί να ανέβει στο πλοίο και πολίτες να προσπαθούν να το σπρώξουν ενώ και οι ίδιοι τελικά να τρέχουν να επιβιβαστούν.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο καπετάνιος αντιλήφθηκε πως κατά την φόρτωση του πλοίου ξέσυρε από την κακοκαιρία καθώς εκείνη την ώρα στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 7-8 μποφόρ. Αφότου λύθηκαν οι κάβοι έκρινε πως η καλύτερη λύση θα ήταν να ξεκινήσει το δρομολόγιό του προς Κάρυστο.

Εκείνη τη στιγμή ένα ΙΧ βρισκόταν στο χείλος της προβλήτας πριν τη μπουκαπόρτα. Μη μπορώντας να προχωρήσει περαιτέρω, επιβάτες και εργαζόμενοι στο πλοίο προσπάθησαν να το σπρώξουν προς τα πίσω, παρά το γεγονός πως το πλοίο αναχωρούσε. Τότε όπως φαίνεται και στο απόσπασμα έτρεξαν να επιβιβαστούν διακινδυνεύοντας τις ζωές τους.

Κατά το περιστατικό συνολικά δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν τρία οχήματα και συνολικά επτά επιβάτες, ενώ για το τι ακριβώς συνέβη θα υπάρχει σχετική έρευνα από τη λιμενική αρχή. Για τους επιβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες μερίμνησε η εταιρεία προκειμένου να διανυκτερεύσουν ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους με το πρώτο δρομολόγιο την Παρασκευή το πρωί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ



Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν

Άναψαν φωτιά σε κρατικό δάσος και τους πέρασαν χειροπέδες – Τι ισχυρίστηκαν

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε χθες το απόγευμα η Αστυνομία στη Λεμεσό, οι οποίοι φέρονται να άναψαν φωτιά σε περιοχή του κρατικού δάσους της Τροοδίτισσας. Ισχυρίζονται ότι προσπάθησαν να ανάψουν ναργιλέ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top