LIKE ONLINE

Οργή για μοντέλο που έκανε «κυνήγι θησαυρού» με τα εσώρουχά της στην Ισπανία - Άφησε ένα μέχρι και δίπλα σε ψωμιά σε σούπερ μάρκετ

Οργή για μοντέλο που έκανε «κυνήγι θησαυρού» με τα εσώρουχά της στην Ισπανία - Άφησε ένα μέχρι και δίπλα σε ψωμιά σε σούπερ μάρκετ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ισπανία το ιδιότυπο «κυνήγι θησαυρού» με... εσώρουχα που έκανε το μοντέλο απο τη Βρετανία, Κλόε Λόπεζ.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται ότι ήταν η απόφαση της Λόπεζ να αφήσει ένα από τα εσώρουχά της δίπλα σε ψωμιά σε φούρνο σούπερ μάρκετ.

Στο επίμαχο βίντεο σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Mercadona φαίνεται η Λόπεζ να βγάζει το ροζ εσώρουχό της και να το αφήνει δίπλα σε ένα ψωμί υπό το βλέμμα ενός εμβρόντητου πελάτη.



Σε άλλα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram το μοντέλο από τη Βρετανία έκανε κάτι αντίστοιχο με τα εσώρουχά της σε άλλους δημόσιους χώρους.

 

 





Μετά τα βίντεο αυτό Ισπανοί απευθύνουν έκκληση στις αρχές να παρέμβουν. «Αν σε πιάσουμε σε σούπερ μάρκετ, θα σε σύρουμε από τα μαλλιά σε όλους τους διαδρόμους» της γράφουν χαρακτηριστικά. Όπως υποστηρίζουν οι οργισμένοι σχολιαστές η κίνηση της Λόπεζ στο σούπερ μάρκετ αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Η ίδια, πάντως, εμφανίζεται απτόητη καθώς σε άλλο βίντεό της στο Instagram ακούγεται να λέει «θα επιστρέψω και θα αφήσω μια μικρή "δωρεά" στα hot dog πριν να φύγω».


«Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό και οι δικηγόροι μας που έχουν ενημερωθεί, θα αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουμε» δήλωσε εκπρόσωπος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ που «βανδάλισε» η Λόπεζ.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ



Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Λετυμπιώτης: «Κίνηση υψηλής πολιτικής αξίας η απόφαση συμμετοχής Φιντάν στο Άτυπο Συμβούλιο»

Η απόφαση της Λευκωσίας να επιτρέψει τη συμμετοχή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στο επόμενο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 29 Αυγούστου, αποτελεί στρατηγική κίνηση, υψηλής πολιτικής αξίας, δήλωσε στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top