Πτολεμαΐδα: Βρέθηκε σoρός άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση

Πτολεμαΐδα: Βρέθηκε σoρός άνδρα σε προχωρημένη αποσύνθεση

Η σορός ενός άνδρα, 40-45 ετών, σε προχωρημένη αποσύνθεση, βρέθηκε χθες (14-8-2024) το πρωί σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στον παλαιό οικισμό της ΔΕΗ στο Προάστιο και δίπλα του, στην ίδια κατάσταση, ένας σκύλος.

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για έναν άνδρα γερμανικής υπηκοότητας που το προηγούμενο διάστημα εμφανιζόταν στην πόλη της Πτολεμαίδας και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας μαζί με τον σκύλο του.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας και σήμερα, η, αύριο, θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Έρευνα διενεργεί το τμήμα Αστυνομίας Εορδαίας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE