LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια δυσκολεύονται πολύ να «νοικοκυρευτούν»

Αυτά τα ζώδια δυσκολεύονται πολύ να «νοικοκυρευτούν»

Για κάποιους ανθρώπους, το να κάνουν μια σχέση με το «σωστό άτομο» είναι το όνειρό τους. Αλλά για άλλους, το να κάνουν το ίδιο, ακούγεται τόσο ευχάριστο όσο μία επαγγελματική συνάντηση για ένα θέμα που θα μπορούσε απλώς να λυθεί με email.

Η μόνιμη σχέση, ο γάμος ή το «νοικοκύρεμα» δεν είναι για όλους. Το ζώδιό σας μπορεί να σας πει πολλά για το στυλ της σχέσης σας, συμπεριλαμβανομένου του αν σας είναι εύκολο να νοικοκυρευτείτε ή αν σας αρέσει περισσότερο να παίζετε και να φλερτάρετε.

Κριός

Αφοσιώνεστε στην επίτευξη των στόχων σας. Μπορεί οι γύρω σας να νομίζουν ότι βάζετε εμπόδια στην ερωτική σας ευτυχία, αλλά εσείς γνωρίζετε πως η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο και δεν έχετε τον χρόνο να αφήσετε ένα δεύτερο ραντεβού να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τα όνειρά σας. Με αυτό το δεδομένο, τα όνειρά σας συχνά περιλαμβάνουν το να κυνηγήσετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή – είτε πρόκειται για μια νέα καριέρα είτε για μια νέα ερωτική προοπτική. Χρειάζεται κάποιος πολύ ιδιαίτερος, πικάντικος και άξιος για να αλλάξει τον ατομικό τρόπο σκέψης σας σε ομαδικό.

Η δέσμευση με ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να σας φαίνεται ανούσια, αν δεν γίνει με το σωστό άτομο. Δεν είναι ότι δεν συμβιβάζεστε, αλλά η ανεξαρτησία σας μπορεί να σας κάνει να παίρνετε τον έλεγχο και να χαράζετε τη δική σας πορεία. Στις υγιείς και αγαπημένες σχέσεις, είτε μακροχρόνιες είτε όχι, μαθαίνετε καλύτερα πότε να αφήνετε τη φωτιά σας ευλεύθερη και πότε να την μετριάζετε για να μην προκαλείτε ανούσιες εντάσεις.

Αν θέλετε να νοικοκυρευτείτε, χρειάζεστε έναν σύντροφο που να είναι εξίσου ανεξάρτητος και ενθουσιασμένος με τη ζωή όπως εσείς και να μη φοβάται να τσακώνεται πού και πού. Η ουσία είναι ότι χρειάζεστε μια σχέση που να σας δίνει κάποιου είδους πρόκληση.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, το να νοικοκυρευτούν σημαίνει να αποχαιρετήσουν όλες τις άλλες ρομαντικές ζωές που θέλουν να ζήσουν. Τι θα γίνει με εκείνον τον Γάλλο εραστή που δεν πρόλαβαν ποτέ να γνωρίσουν ή με το ρομάντζο του Eat Pray Love στην Ιταλία; Όλες αυτές οι πιθανότητες που ανοίγονται μπροστά τους μπορεί να τους κάνουν δύσκολο να αφήσουν πίσω τους αυτό που θα μπορούσαν να είναι και να επικεντρωθεουν σε αυτό που είναι.

Χρειάζονται συνεχείς αλλαγές και ποικιλία. Οι Δίδυμοι είναι ένα από εκείνα τα ζώδια που μπορούν να επωφεληθούν από το να σκέφτονται έξω από το κουτί όταν πρόκειται για σχέσεις. Δεν τους ενδιαφέρει ένας σύντροφος που θέλει να κάνει το ίδιο πράγμα κάθε Σαββατοκύριακο, να πίνει το ίδιο ποτό, να πηγαίνει στα ίδια μέρη. Το να κατασταλάξουν μπορεί να είναι σαν να μπορούν να τρώνε μόνο πίτσα με τυρί για το υπόλοιπο της ζωής τους, ενώ ξέρουν ότι το να προσθέσουν λίγο μπέικον, τομάτα και jalapenos θα έκανε τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Αν θελήσουν να νοικοκυρευτούν πρέπει να βρουν έναν σύντροφο που να είναι ανοιχτόμυαλος και πρόθυμος να προσαρμοστεί στη ζωή μαζί τους. Ενδιαφέρονται για νέες εμπειρίες και έχουν έντονη περιέργεια για τα πάντα γύρω τους, οπότε και το ταίρι τους πρέπει είτε να είναι στην ίδια σελίδα είτε να είναι αρκετά ανεξάρτητο ώστε να υποστηρίζει τις ανάγκες τους, έχοντας παράλληλα τη δική του ζωή.

Τοξότης

Το κύριο μέλημα των εκπροσώπων αυτού του ζωδίου είναι η προσωπική τους ελευθερία και ανάπτυξη. Με τη φλογερή καρδιά και την περιέργειά τους, δεν είναι πολύ εύκολο να τους βάλει κανείς σε ένα καλούπι. Οι Τοξότες είναι σχεδιασμένοι να εξερευνούν όλο τον κόσμο και δεν θα αρκεστούν ποτέ σε ένα μικρό μέρος του. Δεν θα αφήσουν κανέναν να τους κρατήσει πίσω- ακόμη και τον έρωτα της ζωής τους.

Έχουν την τάση να βλέπουν τις συνεργασίες ως εργαλεία για προσωπική ή/και πνευματική ανάπτυξη, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για κάποιον άνθρωπο που θα βρεθεί δίπλα τους, αλλά δεν είναι πρόθυμος να ζήσει περιπέτειες και να ανακαλύψει κάθε πτυχή του κόσμου. Αν θελήσουν να νοικοκυρευτούν πρέπει να βρουν έναν σύντροφο που να είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες και να σέβεται την ανάγκη τους για ελευθερία. Το πιο σημαντικό είναι ότι όποιος και να σταθεί στο πλευρό τους πρέπει να τους προκαλεί να γίνουν καλύτεροι. Για έναν Τοξότη, μια ζωή χωρίς μάθηση και ανάπτυξη δεν είναι καθόλου ζωή.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ευλογιά των πιθήκων: Ανησυχία για την εξάπλωσή της στην Ευρώπη - Το ECDC αύξησε το επίπεδο συναγερμού

• Κρίσιμα 60χρονος στο ΓΝ Λευκωσίας - Επιχειρούσε να ανάψει κάρβουνα και υπέστη εγκαύματα

• Καλοκαιρινές εξορμήσεις: Αυτά είναι τα top 10 ιστορικά αξιοθέατα της Κύπρου που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε εικόνες

• Αγοράζουν τελικά ηλεκτρικά οχήματα οι Κύπριοι; - Η θέση μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ

• Θέλετε να κάνετε διακοπές στην εξοχή; Στο «Σταυρό της Ψώκας» μπορείτε να κατασκηνώσετε ή να κλείσετε δωμάτιο – Πληροφορίες

• Γιάννης Ζουγανέλης: Κάηκε το σπίτι του μετά από τις φωτιές



Επιθέσεις κατά ντελιβεράδων: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο - Καταζητούνται ακόμα δύο - Δείτε βίντεο

Επιθέσεις κατά ντελιβεράδων: Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο - Καταζητούνται ακόμα δύο - Δείτε βίντεο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι διανομείς φαγητού στη Λεμεσό. Διαμαρτυρήθηκαν για τα συχνά επεισόδια βίας εις βάρος τους ζητώντας προστασία στην εκτέλεση της εργασίας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top