LIKE ONLINE

«Χρυσωρυχείο» συλλεκτικά ποτήρια των McDonald’s – Πόσο πωλούνται στο διαδίκτυο - Φωτογραφία

«Χρυσωρυχείο» συλλεκτικά ποτήρια των McDonald’s – Πόσο πωλούνται στο διαδίκτυο - Φωτογραφία

Σε… χρυσωρυχείο για συλλέκτες έχουν μετατραπεί μέσα σε λίγες μόνο ημέρες τα νέα ποτήρια των McDonald’s που συνοδεύουν το γεύμα Happy Meal για ενήλικες στις ΗΠΑ.

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, τα ποτήρια με θέμα τα κινούμενα σχέδια έκαναν την εμφάνισή τους στο eBay (EBAY) και στο Mercari, αποσπώντας premium τιμές από 15 έως και 100 δολάρια.

Εάν οι πελάτες επιθυμούν ένα συλλεκτικό κύπελλο απευθείας από τα McDonald’s, θα πρέπει να πληρώσουν από 9 έως και 15 δολάρια. Ωστόσο, η τιμή του «συλλεκτικού γεύματος», το οποίο περιλαμβάνει ένα Big Mac, πατάτες τηγανιτές και ένα μικρό αναψυκτικό, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.

Οι πελάτες δεν γνωρίζουν ποιο συλλεκτικό ποτήρι θα πάρουν μέχρι να παραλάβουν την παραγγελία τους. Μπορούν να περιμένουν να λάβουν ένα από τα έξι σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν Barbie και Hot Wheels, Beanie Babies, Coca Cola (KO), Hello Kitty & Peanuts, Shrek, Jurassic Park & Minions, ή ένα ποτήρι Grimace και Boo Buckets.


Πηγή: youtube McDonald’s

Σύμφωνα με τον ιστότοπο qz, η τελευταία προωθητική ενέργεια της McDonald’s τέθηκε σε εφαρμογή αμέσως μετά την ανακοίνωση των κερδών της αλυσίδας για το δεύτερο τρίμηνο η οποία αποκάλυψε ότι οι καταναλωτές εξακολουθούν να πλήττονται από την ακρίβεια, ακόμη και όταν ο πληθωρισμός δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης, οδηγώντας σε υστέρηση των πωλήσεων.

Επιπλέον, προκειμένου να ξανακερδίσει τους πελάτες της, η McDonald’s δοκιμάζει πιλοτικά ένα νέο μεγάλο burger που ονομάστηκε «Big Arch». Ο διευθύνων σύμβουλος Chris Kempczinski το περιέγραψε ως «πεμπτουσία του μπέργκερ McDonald’s με ένα twist στις εμβληματικές, οικείες γεύσεις μας».

Μεγαλύτερο από το Big Mac και από το Grand Mac, το «Big Arch», δοκιμάζεται προς το παρόν στον Καναδά και την Πορτογαλία, αλλά δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Πηγή: newmoney.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τμήμα Δασών: Η επαγρύπνηση προστατεύει τα δάση της Κύπρου – Η ανίχνευση, η αναγγελία και το σύστημα επιφυλακής - Βίντεο

• Χαλκιδική: Έψαχναν την 8χρονη 3 ώρες πριν την βρουν στην πινίνα - Άφαντος ο εκπρόσωπος της κατασκήνωσης

• Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΚ στη Λάρνακα - Μεγάλες ζημιές

• Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Σε καζάνι που βράζει η Κύπρος – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

• Power of Love – Προσπάθησε να ξεκαθαρίσει για τη δουλειά του αλλά μάταια: «Φαίνεται σαν είσαι… ζιγκολό»

• Τα «διαμάντια» της Κύπρου: Αυτές είναι οι πιο όμορφες παραλίες του νησιού - Δείτε φωτογραφίες



Απαντά η Αστυνομία: «Δεν έχουν ρατσιστικά κίνητρα οι επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού»

Απαντά η Αστυνομία: «Δεν έχουν ρατσιστικά κίνητρα οι επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού»

Οι επιθέσεις εναντίον διανομέων φαγητού στη Λεμεσό δεν έχουν ρατσιστικά κίνητρα, εκτιμά η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top