Χαλκιδική: Νέα βίντεο από τη συμπλοκή στο beach bar - Πανικόβλητοι έτρεχαν οι θαμώνες, γροθιές, καρέκλες και πυροβολισμοί

Χαλκιδική: Νέα βίντεο από τη συμπλοκή στο beach bar - Πανικόβλητοι έτρεχαν οι θαμώνες, γροθιές, καρέκλες και πυροβολισμοί

Ανατριχιαστικά είναι τα βίντεο από την άγρια συμπλοκή στo beach bar στην περιοχή της Χανιώτης στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Στα πλάνα των βίντεο από κάμερα ασφαλείας, τα οποία δημοσιεύουν βουλγαρικά Μέσα, οι μέχρι εκείνη τη στιγμή αμέριμνοι θαμώνες, προσπαθούν να διαφύγουν πανικόβλητοι από το κατάμεστο beach bar στο οποίο μέχρι και την ώρα της συμπλοκής υπήρχε ζωντανή μουσική.

Δείτε βίντεο: Καρέ καρέ πώς έγινε η συμπλοκή

Η «ομάδα ασφαλείας» του μπαρ της Χαλκιδικής, προσεγγίζει την παρέα των θαμώνων από τη Βουλγαρία, το βράδυ της Παρασκευής. Αμέσως αρχίζουν να λογομαχούν και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι θαμώνες έντρομοι απομακρύνονται τρέχοντας και το μαγαζί αδειάζει.



Οι δύο ομάδες εκτοξεύουν καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Ένας από τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού βγάζει πιστόλι και πυροβολεί.



Ένα δεύτερο βίντεο πριν τους πυροβολισμούς, αποτυπώνει την παρέα των 7 πελατών από τη Βουλγαρία, να επιτίθεται με μανία στον συμπατριώτη τους και ιδιοκτήτη του beach bar.




Δείτε εικόνες από τη συμπλοκή και τις συλλήψεις που ακολούθησαν:

xalkidiki-1
xalkidiki-2
xalkidiki-3
xalkidiki-4
xalkidiki-5
xalkidiki-6
xalkidiki-7

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE