LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα - Προβλέψεις για όλους

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την εβδομάδα - Προβλέψεις για όλους

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/08/2024 – 25/08/2024

KΡΙΟΣ

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα αυτής της εβδομάδας θα είναι η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 19/08 στον Υδροχόο. Αυτό το φεγγάρι δεν θα είναι τόσο αρνητικό για το δικό σας ζώδιο, όμως μπορεί να είναι απελευθερωτικό με κάποιο τρόπο γιατί σας προκαλεί  να επαναστατήσετε και να αποδεσμευτείτε από κάθε περιορισμό. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να εκφράσετε την ατομικότητά σας και να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να πάτε κόντρα σε κάποιο πρόσωπο και να αντισταθείτε στις κοινωνικές πιέσεις.

Επιπλέον, αυτή η πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα φιλίας και κοινωνικής ζωής, ενθαρρύνοντας σας να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας ή να αναζητήσετε νέες ομάδες που ταιριάζουν καλύτερα με τις αξίες ή τα ενδιαφέροντα σας. Ίσως βέβαια να προκύψουν εντάσεις εάν αισθανθείτε περιορισμένοι ως προς την ελευθερία σας. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτές τις ημέρες να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη για αυτοέκφραση και στις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από κοινές παρέες και ομάδες. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται το τετράγωνο Δία-Κρόνου, μια όψη που βραχυκυκλώνει την επικοινωνία σας και την σκέψη σας και φέρνει προκλήσεις και εντάσεις. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα ή να συναντήσετε εμπόδια στα σχέδια σας ή στις μετακινήσεις σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24/08, μια όψη που θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και την επικοινωνία σας, προσφέροντας ευκαιρίες για δράση και νέες γνωριμίες ή επαφές με άτομα από το παρελθόν που θα σας χαροποιήσουν. Προσέξτε, όμως, να μην γίνετε υπερβολικά επιθετικοί ή βιαστικοί στις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με προκλήσεις για εσάς, αγαπητοί Ταύροι, αφού στις 19/08 κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη που δοκιμάζει τις ερωτικές σας σχέσεις και μπορεί να αισθανθείτε ότι περνάτε μια δύσκολη φάση, με αυξημένες απαιτήσεις ή αποστάσεις να εμφανίζονται ανάμεσα σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Ίσως νιώσετε μια αίσθηση απογοήτευσης ή μοναξιάς, καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις ενδέχεται να περιορίσουν την ικανότητα σας να απολαμβάνετε τις σχέσεις σας. Παρόλο που οι προκλήσεις μπορεί να είναι έντονες, αυτή η όψη σας δίνει την ευκαιρία να εργαστείτε σκληρά για να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις, θέτοντας πιο ρεαλιστικές βάσεις για το μέλλον. Την ίδια ημέρα, πραγματοποιείται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο, ένα φεγγάρι που φέρνει ανακατατάξεις σε κομβικούς τομείς της ζωής σας. Ενδέχεται να νιώσετε έντονη πίεση στην προσπάθεια να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καριέρας σας ή να αντιμετωπίσετε ξαφνικές αλλαγές που θα σας βγάλουν από τη ζώνη άνεσης σας. Είναι λοιπόν πιθανό να εμφανιστούν συγκρούσεις μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει ένταση και αναστάτωση. Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος, σας προσφέρει ταυτόχρονα την ευκαιρία για ανανέωση και απελευθέρωση από καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε προς μια πιο αυθεντική και ικανοποιητική κατεύθυνση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας κάτι που θεωρούσατε σταθερό ή δεδομένο. Το θετικό νέο για εσάς αυτή την εβδομάδα είναι η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από τις 22/08, μια θέση που σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Στις 23/08, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη εκτοξεύει στα ύψη την ερωτική διάθεση και την ενέργεια, η οποία όμως μπορεί να εκδηλωθεί με ένταση ή επιθετικότητα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε με περισσότερη αποφασιστικότητα, αλλά προσέξτε να μην γίνετε υπερβολικά επιθετικοί ή ανυπόμονοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σας υποδέχεται με τον Δία από το δικό σας ζώδιο να σχηματίζει   δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και απαιτούν ρεαλιστική προσέγγιση και υπευθυνότητα για να επιλυθούν. Ίσως να αισθανθείτε μια αίσθηση απομάκρυνσης ή απογοήτευσης στις σχέσεις σας, καθώς τα συναισθηματικά σας αιτήματα και οι ανάγκες σας μπορεί να συγκρούονται με τις πραγματικές συνθήκες ή με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας περιορίζουν. Έρχεστε μπροστά με διλήμματα που σας πιέζουν και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις και περιορισμούς που σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα και σας καλούν να επαναξιολογήσετε τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Αυτές οι ημέρες απαιτούν προσεκτική διαχείριση και προσαρμογή στις συνθήκες. Αν μπορέσετε να συνδυάσετε τη θετική σας προσέγγιση με μια ρεαλιστική αξιολόγηση των καταστάσεων, θα μπορέσετε να επιτύχετε σταθερότητα μέσα στις σχέσεις σας. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται η Πανσέληνος στον Υδροχόο, ένα φεγγάρι που δεν θα είναι σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο αλλά μπορεί να φέρει απρόοπτα και αναπάντεχες συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν ή κάποιες συζητήσεις που είχατε αφήσει στη μέση. Από τις 22/08 η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από τώρα και για τον υπόλοιπο μήνα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Στις 23/08 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο μπορεί να φέρει παθιασμένες καταστάσεις ή να αναζωπυρώσει την ερωτική φλόγα σε μια σχέση. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να διεκδικήσετε τα θέλω σας με περισσότερη ένταση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις ή υπερβολική παρόρμηση. Η ανάγκη σας να εκφράσετε τον εαυτό σας και να ακολουθήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν δεν τη διαχειριστείτε με προσοχή. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες σας και τις ανάγκες των άλλων για να αποφύγετε συγκρούσεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24/08, μια όψη που ενισχύει την επικοινωνία και τη δράση σας και είναι ιδανική για να πάρετε πρωτοβουλίες. Μιας και ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια επανεξέταση ή αναθεώρηση προηγούμενων σχεδίων, αποφάσεων ή συζητήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα πολύπλοκο αστρολογικό σκηνικό που εμπεριέχει αρκετές προκλήσεις και μπορεί να σας μπλοκάρουν συναισθηματικά. Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 19/08 μπορεί να φέρει εμπόδια στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας, επομένως προσέξτε ιδιαίτερα τις συζητήσεις και τα σχέδια που κάνετε. Μπορεί να νιώσετε μια αίσθηση απομάκρυνσης ή περιορισμού στις επαφές σας και δεν αποκλείεται να γίνετε πιο αναλυτικοί και επικριτικοί με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Χρειάζεται λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω, να δείξετε υπομονή αλλά και περισσότερη κατανόηση. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο, ένα φεγγάρι που σας αγγίζει σε ένα βαθύτερο επίπεδο και μπορεί να ανασύρει απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα ή να πυροδοτήσει φοβίες και ανασφάλειες. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ζητήματα εμπιστοσύνης ή να νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τα όρια και τις προσδοκίες σας μέσα σε μια σχέση. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να είναι μεταμορφωτικό, φέρνοντας την ανάγκη για απελευθέρωση από παλιά μοτίβα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε πίσω σας τοξικές καταστάσεις ή συναισθηματικά βάρη. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να αντιμετωπίσετε βαθύτερα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας, με σκοπό να επιτύχετε μεγαλύτερη σταθερότητα και συναισθηματική απελευθέρωση. Από τις 22/08 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα εγκαινιάσει μια πιο επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον υπόλοιπο μήνα για να βγείτε από το καβούκι σας, να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σας κάνει πιο εκδηλωτικούς και δεν θα διστάσετε να στείλετε ένα τολμηρό μήνυμα ή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε όμως να δράσετε με λογική και αποφύγετε τις βιασύνες και τις επιπόλαιες αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΛΕΩΝ

Αυτή θα είναι μια πολύ δυνατή εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Λέοντες, με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στις 19/08 ακριβώς απέναντι σας να ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων εντείνοντας τα συναισθήματα και φωτίζοντας τις δυναμικές με τους άλλους. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας ωθήσει να αναλογιστείτε πόσο ελεύθεροι αισθάνεστε να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις. Εάν αισθάνεστε περιορισμένοι ή καταπιεσμένοι για κάποιο λόγο, μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή ανάγκη για αποστασιοποίηση. Μπορεί επίσης να βιώσετε ξαφνικές αλλαγές σε θέματα που θεωρούσατε σταθερά και ασφαλή ή να  νιώσετε την επιθυμία να κάνετε κάτι ριζικά διαφορετικό, ακόμα και αν αυτό προκαλεί αναστάτωση. Η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, σας καλεί να επανεξετάσετε παλαιότερες αποφάσεις και συζητήσεις και δεν αποκλείεται να φέρει επανασύνδεση με ένα πρόσωπο. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να σκεφτείτε με μεγαλύτερη προσοχή όσα έχουν προηγηθεί και να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε ή να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Αν και μπορεί να είναι μια ταραχώδης περίοδος μπορεί να φέρει ευκαιρίες για εξέλιξη, αρκεί να αποδεχτείτε τα νέα δεδομένα και να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις για να προχωρήσετε μπροστά. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται το τετράγωνο Δία-Κρόνου, μια ισχυρή όψη που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ζόρικη για εσάς αλλά μπορεί να φέρει στο προσκήνιο απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα που θα δοκιμάσουν τις φιλικές και τις ερωτικές σας σχέσεις. Ίσως να νιώσετε απογοητευμένοι από ένα πρόσωπο αφού θα δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Μπορεί επίσης να νιώσετε ότι τα όνειρα και τα σχέδια σας έρχονται αντιμέτωπα με εμπόδια ή ότι οι ευθύνες περιορίζουν την ελευθερία σας να αναπτυχθείτε. Χρειάζεται λοιπόν να επιδείξετε υπομονή, ανθεκτικότητα και πειθαρχία εάν θέλετε να κατακτήσετε τους στόχους σας και να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24/08, μια όψη που σας βοηθάει να διορθώσετε παρεξηγήσεις ή να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα θέλω σας με μεγαλύτερη σαφήνεια και αυτοπεποίθηση. Αυτή η όψη ενισχύει την ικανότητα σας να παίρνετε πρωτοβουλίες και σας καλεί να δράσετε με αποφασιστικότητα. Αν υπάρχει κάτι που χρειάζεται να αναλάβετε ή να ξεκινήσετε ξανά, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και την Δευτέρα 19/08 θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτές οι όψεις μπορεί να φέρουν προκλήσεις για τις σχέσεις σας και να δοκιμάσουν τα όρια σας. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα εξαιτίας των υπερβολικών προσδοκιών που μπορεί να έχετε ή μιας τάσης να ζητάτε περισσότερα από τους άλλους απ’ ό,τι είναι ρεαλιστικό. Υπάρχει ο κίνδυνος να αισθανθείτε απογοήτευση αν οι προσδοκίες σας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ειδικότερα, η επιρροή του Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία, μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε μοναξιά ή απομόνωση, ακόμα και μέσα σε σχέσεις. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εσωτερική αναζήτηση για το τι πραγματικά χρειάζεστε από τις σχέσεις σας και πώς μπορείτε να τις βελτιώσετε. Τώρα θα δείτε την αλήθεια κατάματα και θα διαπιστώσετε εάν μια σχέση έχει γερές βάσεις και προοπτική να πάει ένα βήμα παρακάτω. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε σε αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλλουν και να θυμάστε ότι η αυτοεκτίμηση σας δεν πρέπει να εξαρτάται από την αποδοχή των άλλων. Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε τις επιθυμίες σας με την πραγματικότητα, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας βλάψουν στο μέλλον. Θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με ρεαλισμό, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τη ζωή σας μακροπρόθεσμα. Από τις 22/08 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας και αυτό σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα θα λάμψετε και θα εστιάσετε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας επιθυμίες. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αναζωπυρώνει πάθη και δημιουργεί αυξημένη ερωτική διάθεση. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να ζήσετε εκρηκτικές καταστάσεις ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ξυπνήσει έντονα και βαθιά συναισθήματα. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας ή να οδηγηθείτε σε επιπόλαιες συμπεριφορές που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Το σημαντικότερο αστρολογικό φαινόμενο αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στις 19/08. Αυτό το δυναμικό φεγγάρι δεν θα είναι τόσο σκληρό ως προς το δικό σας ζώδιο αλλά θα φέρει εξελίξεις και αλλαγές σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τη δημιουργικότητα και την ερωτική σας ζωή. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που σχετίζονται με την ανάγκη σας για ανεξαρτησία και ελευθερία μέσα στις σχέσεις. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της επιθυμίας σας για σύνδεση και της ανάγκης σας για αυτονομία. Εάν λοιπόν μια κατάσταση σας καταπιέζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας, δεν έχει πλέον θέση στην ζωή σας. Επιπλέον, οι φιλίες σας, οι κοινωνικές σας σχέσεις και οι επαφές από το διαδίκτυο έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αναθεωρήσετε ποιες φιλίες και κοινωνικές σχέσεις είναι ουσιαστικές και ποιες όχι. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να ξεκινήσει μια καινούργια ιστορία που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας, αλλά ίσως να μην έχει διάρκεια στο χρόνο.. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη εξέλιξη μέσα σε αυτήν ή να σας απασχολήσει το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Από τις 22/08 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος μήνας θα σας κάνει πιο εσωστρεφείς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να κλείσετε κύκλους που δεν οδηγούν πουθενά. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24/08, το οποίο θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε ή να επανεξετάσετε τα σχέδια σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επαναπροσεγγίσετε ένα πρόσωπο, να επαναφέρετε μια συζήτηση ή να εκφράσετε με αποφασιστικότητα και αμεσότητα τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή θα είναι μια επεισοδιακή εβδομάδα για εσάς με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στις 19/08 να φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια βαθιά, εσωτερική ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση. Μπορεί αυτές τις ημέρες να αισθανθείτε μια σύγκρουση ανάμεσα στην ανάγκη σας για σταθερότητα και την επιθυμία σας για αλλαγή και μπορεί να νιώσετε ότι πρέπει να απελευθερωθείτε από παλιά μοτίβα συμπεριφοράς ή καταστάσεις που σας περιορίζουν. Ίσως να διχαστείτε ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τις απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας και να έχετε ξεσπάσματα που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Είναι ένα ζόρικο φεγγάρι για εσάς που όμως σας καλεί να επαναξιολογήσετε το τι σας δίνει ασφάλεια και άνεση και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κόψετε δεσμούς με ένα πρόσωπο, να μετακομίσετε ή να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας κρατάει δέσμιους του παρελθόντος. Ως Σκορπιοί φημίζεστε για την έντονη συναισθηματική σας φύση, και αυτή η Πανσέληνος μπορεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτά που νιώθετε. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας, ώστε να μην οδηγήσουν σε εσωτερική αναταραχή και να μην καταλήξουν σε ρήξεις με τους αγαπημένους σας. Την ίδια ημέρα, οι δύσκολες όψεις του Κρόνου με την Αφροδίτη και τον Δία, δυσκολεύουν την κοινωνική σας ζωή και μπορεί να φέρουν απογοητεύσεις που αφορούν το ταίρι σας, ένα φιλικό πρόσωπο ή ένα άτομο με το οποίο επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Οι προσδοκίες σας συγκρούονται με την πραγματικότητα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φανεί εάν υπάρχει ουσιαστική σύνδεση με ένα πρόσωπο. Από τις 22/08 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και για τον επόμενο μήνα θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Θα διευρύνετε τον κύκλο σας και θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μιλάει για έντονα πάθη και ενισχύει τη σεξουαλική διάθεση. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για καινούργιες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο αλλά μην επιτρέψετε στις εμμονές και στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάει μια ζόρικη εβδομάδα για εσάς, αφού ο Κρόνος από τους Ιχθύς σχηματίζει δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία στις 19/08. Αυτές οι όψεις μπορεί να δημιουργήσουν μια αίσθηση αποστασιοποίησης ή περιορισμού στις προσωπικές σας σχέσεις. Ενδέχεται να νιώσετε ότι οι σχέσεις σας περνούν μια φάση δοκιμασίας, με αυξημένες απαιτήσεις ή συναισθηματική απόσταση από τους άλλους. Είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι δεν λαμβάνετε την υποστήριξη ή την αγάπη που χρειάζεστε, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση. Είναι λοιπόν σημαντικό να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε αυτές τις πιέσεις χωρίς να τους επιτρέψετε να επηρεάσουν την αυτοεκτίμηση σας. Το τετράγωνο Δία-Κρόνου μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικά διλήμματα αφού από τη μια πλευρά θέλετε ελευθερία κινήσεων ή νέες εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν αλλά από την άλλη υπάρχουν εξωτερικές πιέσεις ή μια ανάγκη να τηρήσετε συγκεκριμένες υποχρεώσεις απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα. Είναι μια όψη που σας προσγειώσει στην πραγματικότητα και μπορεί να φέρει στο φως τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Παρά τις δυσκολίες όμως, αυτή η όψη σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επέκταση και τη σταθερότητα. Είναι μια καλή στιγμή για να επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και να επενδύσετε σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας σας βοηθάνε να εξελιχθείτε. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις ή συναντήσεις και επαφές που θα σας αναστατώσουν. Η επιρροή του Ουρανού μπορεί να ενισχύσει την επιθυμία σας για ανεξαρτησία και ελευθερία. Μπορεί να θελήσετε να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που σας περιορίζουν ή να αναζητήσετε νέες προοπτικές που σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μιλάει για πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές. Πρόκειται για μια εκρηκτική όψη που σας κάνει πιο ασυμβίβαστους και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας, ειδικά εάν ένας από τους δύο νιώσει ότι δεν παίρνει αυτό που θέλει. Είναι σημαντικό να εκφράσετε ξεκάθαρα τι σας ενοχλεί και τι θέλετε από τους άλλους και να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τις επιπόλαιες επιλογές στον έρωτα. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή-Άρη στις 24/08, μια όψη που σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις και τα θέλω σας, κάνοντας τις επικοινωνίες σας πιο αποτελεσματικές και ξεκάθαρες. Είναι μια καλή στιγμή για να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος, να επιλύσετε παρεξηγήσεις ή να αποσαφηνίσετε καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει σύγχυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκπροσωπείτε ένα ζώδιο που θα ζοριστεί λιγότερο από τα υπόλοιπα αυτή την εβδομάδα, επομένως έχετε κάθε λόγο να είστε λιγάκι πιο ανάλαφροι. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και σας χαρίζει αισιοδοξία και μια διάθεση για ρίσκο και περιπέτεια. Ωστόσο, η αντίθεση της με τον Κρόνο στις 19/08 μπορεί να φέρει εμπόδια στα σχέδια σας ή στις μετακινήσεις σας, γεγονός που μπορεί να σας «ρίξει» ψυχολογικά ή να σας κάνει πιο επιφυλακτικούς. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις και στις επαφές σας και να αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις ή τολμηρές κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Χρειάζεται μέτρο, σύνεση και λογική. Την ίδια ημέρα, η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο θα έχει ανατρεπτικό χαρακτήρα αφού δημιουργεί μια έντονη επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση. Κάποιοι από εσάς ερωτεύεστε κεραυνοβόλα ή μπαίνετε σε μια καινούργια ερωτική ιστορία που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα σε αυτή την επιθυμία σας για αλλαγή και την ανάγκη σας για ασφάλεια και δομή. Μπορεί λοιπόν να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σας ή με τους άλλους, καθώς προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις επιθυμίες σας με τις πραγματικές συνθήκες. Η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες αποκαλύψεις ή σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις σας και την ερωτική σας ζωή. Μπορεί επίσης να φέρει στο φως καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα ή ζητήματα που χρειάζονται επανεξέταση. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και, αν χρειαστεί, να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Από τις 22/08 ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πιο φωτεινός για εσάς. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να ταξιδέψετε, να ανανεωθείτε και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή θα είναι μια καθοριστική εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι, αφού το δικό σας ζώδιο είναι αυτό που θα φιλοξενήσει την εκρηκτική Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στις 19/08. Αυτό είναι ένα φεγγάρι που θα φωτίσει τη δική σας προσωπική ανάπτυξη και την ατομική σας ταυτότητα και θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε το ποιοι είστε, τι επιθυμείτε μέσα στις σχέσεις σας και ποιοι είναι οι στόχοι σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή αλλά δεν θα λείψουν τα απρόοπτα, οι συναισθηματικές αποκαλύψεις και οι εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Υπάρχει μια ασυμβίβαστη διάθεση και ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες σχέσεις δεν σας καλύπτουν πλέον ή να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας υποστηρίζουν. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας υπενθυμίζει ότι είναι σημαντικό να συνδεθείτε με ανθρώπους που σας αποδέχονται για αυτό που πραγματικά είστε και σας ενθαρρύνουν να εκφραστείτε πιο αυθεντικά. Η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή μπορεί να σας προτρέψει να αναθεωρήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα πρόσωπο ή με μια κατάσταση. Δεν αποκλείεται να έχετε μια αναπάντεχη επιστροφή ενός ατόμου που θα σας αναστατώσει συναισθηματικά αλλά μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες συνειδητοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους. Την ίδια ημέρα, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της επιθυμίας για συναισθηματική σύνδεση και της ανάγκης για σταθερότητα. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις ή να αποδεχτείτε περιορισμούς που σας επιβάλλονται από τους άλλους ή από τις συνθήκες. Αν και αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν δυσκολίες, θα κατανοήσετε καλύτερα τις βαθιές επιθυμίες σας και θα αναγκαστείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να φέρετε σταθερότητα στη ζωή σας, ακόμα και αν αυτό απαιτεί να αφήσετε πίσω κάποιες συναισθηματικές προσκολλήσεις. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη εκτοξεύει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και φέρνει στην επιφάνεια έντονα πάθη και επιθυμίες. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και να διαχειριστείτε τις ανασφάλειες, τις εμμονές και τα σκοτεινά συναισθήματα που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 24/08, μια όψη που σας δίνει την ώθηση να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να εκφραστείτε. Αυτό το εξάγωνο ευνοεί την αναζωπύρωση ρομαντικών σχέσεων, ενώ μπορεί να βρείτε το κίνητρο να λύσετε προβλήματα που είχαν μείνει μετέωρα ή να δώσετε νέα πνοή σε σχέσεις που είχαν βαλτώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή θα είναι μια καθοριστική εβδομάδα για εσάς που σας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις αφού στις 19/08 ο Κρόνος από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι σχέσεις σας δοκιμάζονται ή ότι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις των άλλων σας βαραίνουν με κάποιο τρόπο. Θα αναρωτηθείτε αν οι σχέσεις σας ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες ή αν συμβιβάζεστε για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των άλλων. Δεν αποκλείεται μια σχέση να φτάσει στο τέλος της εάν δεν έχει προοπτικές και δεν βασίζεται σε αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή εμπόδια σε σχέδια που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια, ή να νιώθετε ότι οι επιλογές σας έρχονται με περισσότερες ευθύνες από ό,τι είχατε προβλέψει. Με λίγα λόγια, τώρα έρχεστε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα και οι φαντασιώσεις που είχατε στο μυαλό σας διαλύονται. Αντί όμως να αποθαρρύνεστε από τους περιορισμούς, μπορείτε να τους δείτε ως ευκαιρία για να κάνετε πιο ώριμες και υπεύθυνες επιλογές στις σχέσεις σας. Αν χειριστείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μπορείτε να βγείτε από αυτήν την περίοδο πιο ενδυναμωμένοι και με πιο σταθερές, ουσιαστικές σχέσεις. Την ίδια ημέρα κορυφώνεται η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο, ένα φεγγάρι που θα έχει σημαντική επιρροή σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό σας κόσμο, την ψυχολογία και τις κρυφές πτυχές της ζωής σας. Η πανσέληνος σηματοδοτεί το κλείσιμο κύκλων ή την ολοκλήρωση ζητημάτων που μπορεί να σας βαραίνουν συναισθηματικά. Μπορεί επίσης να φέρει στο φως μυστικά ή κρυμμένες πληροφορίες που σχετίζονται με το παρελθόν σας ή με καταστάσεις που δεν ήταν σαφείς. Αυτές οι αποκαλύψεις μπορεί να σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε μπροστά. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το φεγγάρι για να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και φόβους που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Από τις 22/08 ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι ο επόμενος μήνας θα είναι αφιερωμένος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας απασχολήσουν ζητήματα συντροφικότητας. Στις 23/08 το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μία όψη που σας κάνει πιο δυναμικούς και διεκδικητικούς στον έρωτα αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων και οικογενειακής ζωής. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις διαφορές με υπομονή και κατανόηση, αποφεύγοντας βιαστικές ή παρορμητικές αντιδράσεις.

ΠΗΓΗ: Αsibiliou.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Φωτιά στην Αττική: Συγκλονίζουν οι ιστορίες των πυρόπληκτων - «Δεν έμεινε τίποτα εδώ... δεν σταμάταγε αυτή η φωτιά»

• Έκρηξη σε οικία στη Λευκωσία: Στόχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας

• Αυτούς ψάχνουν για απόπειρα διάρρηξης κατοικίας στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες τους

• Σχολικές τσάντες για όλες τις τσέπες: Πότε αναμένονται προσφορές – Όσα πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

• Μονοπάτια της Φύσης: Η ομορφιά της Κύπρου έχει χρώμα πράσινο – Μια αξέχαστη εμπειρία πεζοπορίας - Όλες οι πληροφορίες



Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματά της μια εβδομάδα μετά ηλικιωμένη γυναίκα

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματά της μια εβδομάδα μετά ηλικιωμένη γυναίκα

Σε θανατηφόρο δυστύχημα εξελίχθηκε η τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε την Κυριακή (11/8) στη Λεμεσό, αφού μια 83χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της μια εβδομάδα μετά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top