ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι περιλαμβάνει το «καιρικό μενού» της Τρίτης

Τι περιλαμβάνει το «καιρικό μενού» της Τρίτης

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και σταδιακά μέχρι το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νοτιοανατολικά, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες στα ορεινά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επτά οι τραυματίες από το τροχαίο στη Λεμεσό – Ποια η κατάσταση της υγείας τους

• Κέντρα αναψυχής: «Πλήγμα» η επιστροφή των all inclusive πακέτων - Οι απώλειες, η ακρίβεια και τα προβλήματα

• Online shopping: Συμβουλές για σωστές και ασφαλείς αγορές – Το δικαίωμα υπαναχώρησης και η παράδοση αγαθών

• Φουσκωτές πισίνες και παιχνίδια νερού: Πως να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από τα παιδιά – Χρήσιμες συμβουλές

• Τραγωδία στη Χαλκιδική: 19χρονος σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι - Εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι

• Πανσέληνος Αυγούστου 2024: Μάγεψε το φεγγάρι του Οξύρρυγχου – Εκπληκτικά κλικ από την Κύπρο



Η τραυματισμένη εικόνα της συγκυβέρνησης- Αυξάνονται οι φωνές διαφωνίας με φόντο το κυπριακό

Η τραυματισμένη εικόνα της συγκυβέρνησης- Αυξάνονται οι φωνές διαφωνίας με φόντο το κυπριακό

Όσο και αν προσπάθησαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης να πείσουν πως οι διαφορές που υπάρχουν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, τον οποίο εξακολουθούν να στηρίζουν μέχρι στιγμής, οι όποιες εξελίξεις στο κυπριακό, αλλά και τα όσα ακούγονται παρασκηνιακά, έβγαλαν στη φόρα όλα όσα λέγονταν προεκλογικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top