Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Διασωληνωμένο τετράχρονο αγοράκι - Χρειάστηκε απεγκλωβισμός για τον συνοδηγό

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Διασωληνωμένο τετράχρονο αγοράκι - Χρειάστηκε απεγκλωβισμός για τον συνοδηγό

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με έξι τραυματίες, ανάμεσα τους και παιδί, το οποίο βρίσκεται διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Δευτέρας (19/8) δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό όλων των Ελληνοκυπρίων επιβαινόντων ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό 78χρονου.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν 74χρονη και 78χρονος ενώ στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 πρόσωπα, ανάμεσα τους και δυο παιδιά.

Στο νοσοκομείο νοσηλευεται κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο 62χρονος που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο. Δυο εκ των των τραυματιών έτυχαν περίθαλψης και απολύθηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE