Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Διασωληνωμένο τετράχρονο αγοράκι - Χρειάστηκε απεγκλωβισμός για τον συνοδηγό

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Διασωληνωμένο τετράχρονο αγοράκι - Χρειάστηκε απεγκλωβισμός για τον συνοδηγό

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με έξι τραυματίες, ανάμεσα τους και παιδί, το οποίο βρίσκεται διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Δευτέρας (19/8) δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραυματισμό όλων των Ελληνοκυπρίων επιβαινόντων ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό 78χρονου.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν 74χρονη και 78χρονος ενώ στο άλλο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 πρόσωπα, ανάμεσα τους και δυο παιδιά.

Στο νοσοκομείο νοσηλευεται κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο 62χρονος που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο. Δυο εκ των των τραυματιών έτυχαν περίθαλψης και απολύθηκαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE