Του «σεξ» γινόταν σε μπαρ στη Σαντορίνη: Λειτουργούσε μέσα του κρυφός οίκος ανοχής

Του «σεξ» γινόταν σε μπαρ στη Σαντορίνη: Λειτουργούσε μέσα του κρυφός οίκος ανοχής

Σε άντρο του αγοραίου έρωτα είχε μετατραπεί ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Σαντορίνη, όπου η Ελληνίδα υπεύθυνη λειτουργίας είχε διαμορφώσει κατάλληλα έναν χώρο του καταστήματος μακριά από τα περίεργα βλέμματα, για να παρέχουν ερωτικές «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής στους μυημένους θαμώνες πέντε αλλοδαπές εργαζόμενες.

Η πληροφορία ότι στο κατάστημα λειτουργούσε κρυφός οίκος ανοχής και οι πελάτες προχωρούσαν σε ερωτικές συνευρέσεις με τις αλλοδαπές που δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας, έφτασε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας και ένας από αυτούς εμφανίστηκε στην υπεύθυνη ως πελάτης.

Αφού κατέβαλε το ποσό των 200 ευρώ που είχε προσημειωθεί, οδηγήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές. Τότε, επενέβησαν οι συνάδελφοί του που πέρασαν χειροπέδες στις πέντε αλλοδαπές ιερόδουλες τρεις από τις οποίες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και στην Ελληνίδα υπεύθυνη και κατέσχεσαν τα προσημειωμένα χρήματα μαζί με άλλα 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης.

Σε βάρος των έξι γυναικών ηλικίας 20 ως 32 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα και παράνομη παραμονή στη χώρα, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE