ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Καλοκαιρινό κοκτέιλ με ισχυρούς ανέμους και υψηλές θερμοκρασίες – Στο βάθος βροχή στα ορεινά

Καιρός: Καλοκαιρινό κοκτέιλ με ισχυρούς ανέμους και υψηλές θερμοκρασίες – Στο βάθος βροχή στα ορεινά

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα Τετάρτη, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικές αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Στα ορεινά ωστόσο, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, ωστόσο σταδιακά θα ενισχυθούν και θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και στα νοτιοδυτικά παράλια παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο προοδευτικά μέχρι το απόγευμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ιδιαίτερα στα δυτικά και στα βόρεια. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές στα νοτιοανατολικά. Το πεδίο των ανέμων θα εξασθενεί σταδιακά, για να πνέουν αργότερα άνεμοι καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα νότια θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη, όμως στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή αλλά και το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες στα ορεινά και ενδεχομένως και σε περιοχή του εσωτερικού, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας σε ξενοδοχείο: Τι διερευνά η Αστυνομία - Ρίχνει φως στα αίτια η νεκροτομή

• Mpox: 28 κρούσματα και ένα θανατηφόρο στην Ακτή Ελεφαντοστού - Στις Φιλιππίνες το πιο πρόσφατο κρούσμα

• Σάκης Ρουβάς: Πήγε για ψαράκι και... μαγείρεψε μόνος του Κερκυραϊκό Bianco - Βίντεο

• Στρεπτόκοκκος: Ποια συμπτώματα χτυπούν καμπανάκι - Συστάσεις και αιτίες θανάτου

• Είστε vegan ή vegetarian; Αυτά τα εστιατόρια πρέπει να τα επισκεφτείτε – Πίνακες

• Τρέξτε να προλάβετε εκπτώσεις – Λίγες μέρες έμειναν – Αντίθετη εικόνα μεταξύ mall και κέντρου πόλεων



Ο Φιντάν, η αφορμή για το ξέσπασμα κομμάτων της συγκυβέρνησης - Καμία συνεννόηση με την Κυβέρνηση

Ο Φιντάν, η αφορμή για το ξέσπασμα κομμάτων της συγκυβέρνησης - Καμία συνεννόηση με την Κυβέρνηση

Δεν λέει να κοπάσει η αντίδραση από πλευράς μερίδας βουλευτών του ΔΗΚΟ και της ηγεσίας της ΕΔΕΚ για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε σχέση στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top