LIKE ONLINE

Αυτά τα τρία ζευγάρια ζωδίων δοκιμάζουν τα όρια της υπομονής τους όταν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι

Αυτά τα τρία ζευγάρια ζωδίων δοκιμάζουν τα όρια της υπομονής τους όταν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι

Τον πρώτο καιρό όλες, ή τουλάχιστον οι περισσότερες, σχέσεις είναι ανέφελες, ακόμα και όταν έρχεται η ώρα του ύπνου: ενοχλητικές συνήθειες του αγαπημένου μας, όπως το γεγονός ότι τυλίγεται δυο και τρεις φορές με το πάπλωμα αφήνοντάς μας μόνο μία γωνίτσα ή ότι έρχεται να μας βρει στο κρεβάτι πολλές ώρες αφού έχουμε πέσει για ύπνο και προσπαθεί να μας ξυπνήσει, μας φαίνονται σχεδόν χαριτωμένες.

Αυτό όμως παύει να ισχύει καθώς περνάει ο καιρός, ξεθυμαίνει ο έρωτας και εγκαθίσταται η αδυσώπητη ρουτίνα. Ειδικά όταν μιλάμε για τα παρακάτω τρία ζευγάρια ζωδίων, ο ύπνος στο ίδιο κρεβάτι μπορεί να εξελιχθεί σε αληθινή δοκιμασία για την υπομονή και τη σχέση τους, λόγω κάποιων ασύμβατων χαρακτηριστικών τους. Αν ανήκετε λοιπόν σε αυτά, ίσως αξίζει να αναζητήσετε διαφορετικά υπνοδωμάτια για τον καθένα.

Κριός & Ταύρος

Ο Κριός ξεχειλίζει από ενέργεια, με την οποία τον τροφοδοτεί ο πλανήτης Άρης, αλλά ο Ταύρος έχει πιο αργούς ρυθμούς, τους οποίους υπαγορεύει η Αφροδίτη. Όταν λοιπόν μιλάμε για τον ύπνο, πραγματικά ο ένας είναι από τον Άρη και ο άλλος από την Αφροδίτη. Δυσκολεύονται να αποκοιμηθούν όχι μόνο στο ίδιο κρεβάτι αλλά ακόμα και στον ίδιο πλανήτη. Ο Ταύρος εκτιμά ιδιαίτερα την ξεκούρασή του και της δίνει προτεραιότητα, αλλά ο Κριός έχει πάρα πολλή ενέργεια να ξοδέψει, σε έναν τρόπο ζωής που μοιάζει ασταμάτητος. Και επειδή και οι δύο φημίζονται για το πείσμα τους, κανένας δεν θα κάνει ιδιαίτερες υποχωρήσεις, ούτε στις ρουτίνες του ύπνου τους.

Τοξότης & Αιγόκερως

O Τοξότης διαπνέεται από το πνεύμα της ελευθερίας του πλανήτη Δία, ενώ ο Αιγόκερως από τη φιλοπονία και την εργατικότητα του πλανήτη Κρόνου. Για να είμαστε ειλικρινείς, ούτως ή άλλως δεν ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους, αλλά αυτό γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο στον ύπνο. Ο Τοξότης απολαμβάνει τόσο τη διασκέδαση, που δεν διστάζει να πει το «ναι» και σε προτάσεις της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να καταλήξουν σε ένα ολονύχτιο πάρτι. Ο Αιγόκερως, από την άλλη, δίνει προτεραιότητα στις υποχρεώσεις του, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να συμβιβάσει το πρόγραμμα του ύπνου του (κοιμάμαι νωρίς, ξυπνάω νωρίς) με εκείνο ενός party animal-Τοξότη. Θα πρέπει να προσπαθήσουν ώστε η ενέργεια του Τοξότη να εμπλουτίσει με λίγο αυθορμητισμό τη ρουτίνα ενός Αιγόκερου χωρίς να αποσυντονίσει εντελώς τους βιολογικούς ρυθμούς του τελευταίου.

Παρθένος & Ιχθύς

Βρίσκονται αντικριστά στον ζωδιακό κύκλο και εξίσου μεγάλη απόσταση τους χωρίζει στους στόχους και τις επιθυμίες του. Σε κάποιους τομείς αλληλοσυμπληρώνονται αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει στη συγκοίμηση. Ο Παρθένος ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια μια ρουτίνα ύπνου, ενώ ο Ιχθύς υπακούει, απλά, στο ένστικτο και τις επιθυμίες της κάθε μέρας, πράγμα που σημαίνει ότι παρόλο που αγαπάει τον ύπνο, μπορεί να αποφασίσει ένα βράδυ να μείνει ξύπνιος μέχρι αργά, απολαμβάνοντας την ησυχία της νύχτας. Το χειρότερο είναι όμως ότι όταν, τελικά, δεήσει να πάει στο κρεβάτι, μπορεί να διεκδικήσει αγκαλιές και φιλιά από τον σύντροφό του, ο οποίος πιθανότατα μέχρι τότε θα βρίσκεται στο πέμπτο όνειρο και δεν θα θέλει ιδιαίτερα να ενδώσει στις μεταμεσονύχτιες ορέξεις του αγαπημένου του.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας σε ξενοδοχείο: Τι διερευνά η Αστυνομία - Ρίχνει φως στα αίτια η νεκροτομή

• Μπούκαρε ημίγυμνος σε περίπτερο - Έβαζε προϊόντα στο παντελόνι του - Επιτέθηκε σε υπάλληλο και έγινε καπνός

• Έστειλαν στο νοσοκομείο 64χρονο: Προσπάθησαν να τον ξεγελάσουν και τον έκλεψαν με την βοήθεια 15χρονης

• Έσφαζαν ζώα παράνομα - Έφοδος Αστυνομίας και Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε υποστατικό - Σοκ από τι εντόπισαν

• Είστε vegan ή vegetarian; Αυτά τα εστιατόρια πρέπει να τα επισκεφτείτε – Πίνακες

• Τρέξτε να προλάβετε εκπτώσεις – Λίγες μέρες έμειναν – Αντίθετη εικόνα μεταξύ mall και κέντρου πόλεων



Ο Φιντάν, η αφορμή για το ξέσπασμα κομμάτων της συγκυβέρνησης - Καμία συνεννόηση με την Κυβέρνηση

Ο Φιντάν, η αφορμή για το ξέσπασμα κομμάτων της συγκυβέρνησης - Καμία συνεννόηση με την Κυβέρνηση

Δεν λέει να κοπάσει η αντίδραση από πλευράς μερίδας βουλευτών του ΔΗΚΟ και της ηγεσίας της ΕΔΕΚ για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε σχέση στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top