Ζει έναν εφιάλτη! Η μοναχοκόρη της Σοφίας Βόσσου ξεσπά: «Απειλούν τη ζωή μου»

Ζει έναν εφιάλτη! Η μοναχοκόρη της Σοφίας Βόσσου ξεσπά: «Απειλούν τη ζωή μου»

Ασφαλιστικά μέτρα έχει καταθέσει η 30χρονη τραγουδίστρια Ερασμία Μάνου, κατά γνωστού άνδρα της showbiz, που όπως υποστηρίζει έχει γίνει, ο διαδικτυακός εφιάλτης της!

Απειλητικά μηνύματα δέχεται η μοναχοκόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, όπως υποστηρίζει, από γνωστό άνδρα της showbiz, στο Facebook.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 30χρονη τραγουδίστρια, μίλησε για τον εφιάλτη που ζει τους τελευταίους μήνες. «Εχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, μετά τα απανωτά τρομακτικά μηνύματα που έλαβα στο facebook. Στο τελευταίο, που πήρα πριν από τρεις ημέρες, το έλεγε ξεκάθαρα: "Ξέρουμε πού κυκλοφορείς και οι φίλοι μου θα σε βρουν. Να προσέχεις, γιατί θα σου δώσουν ένα 'δωράκι' από μένα"» .

Και συνέχισε στην ίδια συνέντευξη:  «Κατά την προεκλογική περίοδο, λοιπόν, άρχισε να γράφει στον "τοίχο" μου επιθετικές αναρτήσεις, λέγοντας ότι εκείνος ζει στην Ιμπιζα (!) κι εμείς στο Ελλαδιστάν και άλλα τρελά. Αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, το κατανοώ, αλλά αυτό δείχνει και μια αχαριστία προς όλους εμάς που τον στηρίξαμε οικονομικά. Απευθύνθηκα στην Αστυνομία όχι μόνο από φόβο, αλλά και γιατί δεν είναι δυνατόν να μένουν ατιμώρητοι μερικοί τύποι σαν αυτόν. Είναι τρομακτικό για μένα, που κυκλοφορώ τα βράδια, να έχω στο μυαλό μου ότι κινδυνεύω. Οι πρόβες μου στο Holywood Stage, όπου θα εμφανίζομαι από 17 Οκτωβρίου, τελειώνουν μεσάνυχτα. Μπορώ να ζω έτσι;», είχε δηλώσει στην ίδια της συνέντευξη.

Πριν λίγες ημέρες, η Ερασμία Μάνου, με ένα μήνυμα στο Facebook, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του άνδρα, του «κύριου» που την καταδιώκει, όπως έγραψε με ειρωνική διάθεση. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο ο άνδρας, που φέρεται να έχει γίνει ο «διαδικτυακός» εφιάλτης της τραγουδίστριας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE