Προτάσεις από Κέττηρο για το Στεγαστικό - «Σε όλη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις προσπαθούν κάνουν κάτι» - Βιντεο

Προτάσεις από Κέττηρο για το Στεγαστικό - «Σε όλη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις προσπαθούν κάνουν κάτι» - Βιντεο

Εστιάζει στο «Στεγαστικό» ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κέττηρος, αναφέροντας παραδείγματα από άλλες χώρες.

Το στεγαστικό πρόβλημα σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα και νεαρά ζευγάρια, αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση για τις κυβερνήσεις Ευρωπαϊκών χωρών, όπως και στην Κύπρο.

Ο κ.Κέττηρος με βίντεο τα οποία ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στο εν λόγω πρόβλημα, αναφερόμενος σε παραδείγματα άλλων χωρών αλλά προτρέποντας της κυβέρνηση, να ερευνήσει παλαιότερες προτάσεις και πρακτικές επί κυβερνήσεως Δημήτρη Χριστόφια.

Δείτα τα βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE