ΕΟΑ Πάφου: Στο εκλογοδικείο ο Κ. Κωνσταντίνου - Ζητά νέα καταμέτρηση ψηφοδελτίων

ΕΟΑ Πάφου: Στο εκλογοδικείο ο Κ. Κωνσταντίνου - Ζητά νέα καταμέτρηση ψηφοδελτίων

Στο Εκλογοδικείο προσέφυγε ο υποψήφιος για την προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης στην Επαρχία Πάφου Κώστας Κωνσταντίνου.

Ο κ. Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως κατέθεσε την αίτησή του στο Δικαστήριο από τις 8 Αυγούστου, πριν από την τελευταία ημερομηνία, που ορίζει η νομοθεσία στις 14 Αυγούστου, δηλαδή, όπως είπε, δύο μήνες μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, ζητά νέα καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

«Κατέθεσα προσφυγή κατά του κύρους των εκλογών», είπε.

Το Δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσο θα ικανοποιήσει το αίτημα και αν βρει δίκαιο στο αίτημα, θα ορίσει ημερομηνία επανακαταμέτρησης όλων των ψηφοδελτίων εγκύρων και άκυρων και των καλπών που φυλάσσονται από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται Πρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου ανακηρύχθηκε ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης με 17.965 ψήφους και ποσοστό 41,9%.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου συγκέντρωσε 17.927 ψήφους, ποσοστό 41,82%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE