ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Μεσολόγγι: «Έσβησε» ο 11χρονος Νίκος που είχε παρασυρθεί με το ποδήλατό του από αυτοκίνητο

Τροχαίο στο Μεσολόγγι: «Έσβησε» ο 11χρονος Νίκος που είχε παρασυρθεί με το ποδήλατό του από αυτοκίνητο

Αβάστακτος είναι ο πόνος για τον θάνατο ενός 11χρονου αγοριού που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι, στις αρχές του Αυγούστου, και που έδωσε σκληρή «μάχη» στο νοσοκομείο του Ρίου για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 11χρονος Νίκος είχε παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στο Λεσίνι της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ έκανε ποδήλατο σε δρόμο του χωριού. Το σοβαρό τροχαίο είχε σημειωθεί την 1η Αυγούστου.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο όπου έδωσε 2οήμερη «μάχη», καθώς νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο, δυστυχώς, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Πώς έγινε το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη (01/08) το απόγευμα στο Λεσίνι Μεσολογγίου, όταν ο άτυχος Νίκος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, καθώς διέσχιζε τον δρόμο με το ποδήλατό του.

Λίγα λεπτά μετά την παράσυρση, ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διασωληνώθηκε και -λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του- κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου.

Εφόσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να μπορέσουν σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Στο μεταξύ η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό που παρέσυρε τον 11χρονο, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για express διαδρομή Λεμεσού – Λευκωσίας – Ποια η τιμή του εισιτηρίου - Πώς επηρεάζει η έλλειψη οδηγών

• Στεγαστικό: Σε τρεις άξονες η συμβολή ΚΟΑΓ για προσιτή στέγη -Λεπτομέρειες

• Παλέρμο: Ποιοι είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου - Αγνοείται ένα ακόμη άτομο, μία σορός δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

• Όλα όσα χρειαζόμαστε για νεανικό μυαλό που λειτουργεί ρολόι – Στην κορυφή το μαγνήσιο

• ΗΠΑ: Ο Τραμπ πίσω από αλεξίσφαιρο γυαλί στην πρώτη υπαίθρια συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του



Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται την Παρασκευή 23 Αυγούστου για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε τη σύστασή της, η Πολιτική Ομάδα Κυπριακού. Πρόκειται για ένα συμβουλευτικό σώμα, το οποίο θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top