Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι 2,5 ετών έκανε βόλτες μόνο του - Συνελήφθη η γιαγιά του

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι 2,5 ετών έκανε βόλτες μόνο του - Συνελήφθη η γιαγιά του

Συνελήφθη μια γυναίκα 41 ετών στη δυτική Θεσσαλονίκης για έκθεση της μόλις δυόμισι ετών εγγονής της, που είχε αναλάβει να φροντίσει.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης, χθες το πρωί ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο άτομο πως ένα κοριτσάκι περιφέρεται στην περιοχή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν, εντόπισαν το παιδί και προχώρησαν στη σύλληψη της γιαγιά του, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξή του.

Η 41 ετών γυναίκα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο παιδί παραδόθηκε σε συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα, στον αδελφό της συλληφθείσας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.