ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για άλλες 6 μέρες ο 27χρονος: Προέκυψαν μαρτυρίες για ακόμα τέσσερις κλοπές

Στο κελί για άλλες 6 μέρες ο 27χρονος: Προέκυψαν μαρτυρίες για ακόμα τέσσερις κλοπές

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά τη ληστεία που διαπράχθηκε σε περίπτερο της οδού Ανεξαρτησίας, στη Λεμεσό. Εναντίον του προέκυψαν μαρτυρίες για δεύτερη ληστεία και τρεις κλοπές από περίπτερα.

Ο ύποπτος συνελήφθη έπειτα από μαρτυρία σε σχέση με τη ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, κατά την οποίαν ημίγυμνος άνδρας άρχισε να βάζει προϊόντα στο παντελόνι του και έγινε αντιληπτός από τον 23χρονο υπάλληλο του περίπτερου.

Όταν ο άγνωστος άνδρας επιχείρησε να φύγει, χωρίς να πληρώσει, ο υπάλληλος κλείδωσε την πόρτα του περιπτέρου. Τότε δέχθηκε επίθεση με πλαστική ράβδο και αναγκάστηκε να ξεκλειδώσει την πόρτα. Κατά τη διαφυγή του ο δράστης πήρε μαζί του και τρεις κούτες τσιγάρα.

Ο 27χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες και από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες για εμπλοκή του σε μια ακόμη ληστεία περιπτέρου καθώς και σε τρεις κλοπές από περίπτερα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την εξαήμερη κράτησή του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για express διαδρομή Λεμεσού – Λευκωσίας – Ποια η τιμή του εισιτηρίου - Πώς επηρεάζει η έλλειψη οδηγών

• Στεγαστικό: Σε τρεις άξονες η συμβολή ΚΟΑΓ για προσιτή στέγη -Λεπτομέρειες

• Παλέρμο: Ποιοι είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου - Αγνοείται ένα ακόμη άτομο, μία σορός δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

• Όλα όσα χρειαζόμαστε για νεανικό μυαλό που λειτουργεί ρολόι – Στην κορυφή το μαγνήσιο

• ΗΠΑ: Ο Τραμπ πίσω από αλεξίσφαιρο γυαλί στην πρώτη υπαίθρια συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του



Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται την Παρασκευή 23 Αυγούστου για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε τη σύστασή της, η Πολιτική Ομάδα Κυπριακού. Πρόκειται για ένα συμβουλευτικό σώμα, το οποίο θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top