LIFESTYLE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεπέρασε τους 17 εκατ. συνδρομητές το κανάλι του στο YouTube - Η αναφορά στην Τζορτζίνα ως σύζυγό του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ξεπέρασε τους 17 εκατ. συνδρομητές το κανάλι του στο YouTube - Η αναφορά στην Τζορτζίνα ως σύζυγό του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε κανάλι στο YouTube και έχει ξεπεράσει ήδη τους 17 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς.

Ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής 12 βίντεο στο νέο του κανάλι, συγκεντρώνοντας πάνω από 58 εκατ. προβολές, γεγονός που του εξασφαλίζει τεράστιες οικονομικές απολαβές από την πλατφόρμα.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, το YouTube του έστειλε τη χαρακτηριστική χρυσή πλακέτα που δίνεται στους διαχειριστές καναλιών, όταν συμπληρώσουν το 1 εκατομμύριο subscribers.

Δείτε το βίντεο που παραλαμβάνει την πλακέτα και τον ενθουσιασμό των παιδιών του

 

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να έχει πρώτη καλεσμένη στο κανάλι του, τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και μεταξύ άλλων, έπαιξαν ένα παιχνίδι, με το οποίο κλήθηκαν να δείξουν, πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο.

Όσοι παρακολούθησαν το βίντεο, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο Ρονάλντο απάντησε λάθος στις περισσότερες ερωτήσεις που αφορούσαν τη Ροντρίγκεζ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έχασε το χιούμορ του.

 

Εκείνο όμως που σχολιάστηκε περισσότερο, ήταν η λέξη «σύζυγος» την οποία χρησιμοποίησε για να προσφωνήσει τη σύντροφο και μητέρα των παιδιών του. «Γεια σας παιδιά, είμαι ο Κριστιάνο και σας παρουσιάζω τη γυναίκα μου» ακούγεται να λέει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχή του βίντεο για τη Ροντρίγκεζ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για express διαδρομή Λεμεσού – Λευκωσίας – Ποια η τιμή του εισιτηρίου - Πώς επηρεάζει η έλλειψη οδηγών

• Στεγαστικό: Σε τρεις άξονες η συμβολή ΚΟΑΓ για προσιτή στέγη -Λεπτομέρειες

• Παλέρμο: Ποιοι είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου - Αγνοείται ένα ακόμη άτομο, μία σορός δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

• Όλα όσα χρειαζόμαστε για νεανικό μυαλό που λειτουργεί ρολόι – Στην κορυφή το μαγνήσιο

• ΗΠΑ: Ο Τραμπ πίσω από αλεξίσφαιρο γυαλί στην πρώτη υπαίθρια συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του



Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Εν μέσω αντιδράσεων - Συγκαλεί την Πολιτική Ομάδα Κυπριακού ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται την Παρασκευή 23 Αυγούστου για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε τη σύστασή της, η Πολιτική Ομάδα Κυπριακού. Πρόκειται για ένα συμβουλευτικό σώμα, το οποίο θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top