ΔΙΕΘΝΗ

Ίμπιζα: Νεκρή φοιτήτρια από τη Σκωτία από πτώση μπαλκονιού σε ξενοδοχείο

Ίμπιζα: Νεκρή φοιτήτρια από τη Σκωτία από πτώση μπαλκονιού σε ξενοδοχείο

Μια φοιτήτρια νομικής έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ίμπιζα, αφού φέρεται να έπεσε από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου του ξενοδοχείου της.

Πρόκειται για την 19χρονη Έμμα Ράμσεϊ, η οποία απεβίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 20 Αυγούστου μετά από πτώση σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο θέρετρο San Antonio, στα βορειοδυτικά του ισπανικού νησιού. Η τοπική αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατό της ως ατύχημα, ωστόσο διεξάγονται έρευνες πίσω από τα ακριβή αίτια του θανάτου της, αναφέρει ο Guardian.

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Strathclyde, όπου σπούδαζε νομική, είχε δημοσιεύσει εικόνες που την έδειχναν να απολαμβάνει τις διακοπές της με φίλους τις ώρες αμέσως πριν από τον θάνατό της.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα της, Μπάρμπαρα, την περιέγραψε ως «την καλύτερη φίλη μου σε ολόκληρο τον κόσμο». Έγραψε: «Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να εκφράσουν τα λόγια. Αναπαύσου εν ειρήνη γλυκό μου αγγελούδι και κοιμήσου καλά η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ».

Η Μόνικα Λένον, βουλευτής της Κεντρικής Σκωτίας, δήλωσε ότι ο θάνατος της Έμμα «συγκλόνισε ολόκληρη την κοινότητα». «Η καρδιά μου συμπάσχει με την οικογένεια και τους φίλους της Έμμα Ράμσεϊ», δήλωσε. «Όλοι είναι συντετριμμένοι και συντετριμμένοι. Το Υπουργείο Εξωτερικών παρέχει βοήθεια στην οικογένεια, η οποία χρειάζεται την ιδιωτικότητα και την αγάπη ολόκληρης της κοινότητας», αναφέρει το stv.news που παρέχει απόσπασμα των δηλώσεών της.

Η Έμμα είναι η δεύτερη Βρετανίδα που πεθαίνει μετά από πτώση από ξενοδοχείο μέσα σε τέσσερις ημέρες, καθώς πληροφορίες του ίδιου ειδησεογραφικού μέσου αναφέρουν ότι το περασμένο Σάββατο, ένας 28χρονος άνδρας έπεσε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Μαγιόρκα.

Με αφορμή τους θανάτους Βρετανών τουριστών που έκαναν διακοπές στις Βαλεαρίδες Νήσους, τα βρετανικά προξενεία στην Μαγιόρκα και την Ίμπιζα προειδοποίησαν τους παραθεριστές να «μένουν κοντά στους φίλους τους», καθώς τόσο η Έμμα όσο και ο 28χρονος ήταν μόνοι τους τη στιγμή του ατυχήματος.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για express διαδρομή Λεμεσού – Λευκωσίας – Ποια η τιμή του εισιτηρίου - Πώς επηρεάζει η έλλειψη οδηγών

• Στεγαστικό: Σε τρεις άξονες η συμβολή ΚΟΑΓ για προσιτή στέγη -Λεπτομέρειες

• Παλέρμο: Ποιοι είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου - Αγνοείται ένα ακόμη άτομο, μία σορός δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

• Όλα όσα χρειαζόμαστε για νεανικό μυαλό που λειτουργεί ρολόι – Στην κορυφή το μαγνήσιο

• ΗΠΑ: Ο Τραμπ πίσω από αλεξίσφαιρο γυαλί στην πρώτη υπαίθρια συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του



Σε διαρκή επαφή ο ΠτΔ με ΓΓ ΟΗΕ - «Οτιδήποτε εκφεύγει του πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό»

Σε διαρκή επαφή ο ΠτΔ με ΓΓ ΟΗΕ - «Οτιδήποτε εκφεύγει του πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών εδώ και καιρό, όπως άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει, τόνισε σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top