LIKE ONLINE

8 tips για να μην γίνουν οι πρώτες διακοπές με τον σύντροφό σου... οι τελευταίες

8 tips για να μην γίνουν οι πρώτες διακοπές με τον σύντροφό σου... οι τελευταίες

Λένε ότι το να ταξιδέψεις με κάποιον για πρώτη φορά μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα για εκείνον αλλά και για εσένα. Οι περισσότεροι μάλιστα, υποστηρίζουν πως το πρώτο ταξίδι που θα κάνεις ειδικά με τον σύντροφό σου είναι και το πρώτο «βαρβάτο» τεστ που θα περάσει η σχέση σας.

6 λόγοι που τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν τον Αύγουστο

Αυτό έχει λογική, αν σκεφτείς ότι όταν ξεκινάς μια σχέση με κάποιον δεν μένεις εξ αρχής μαζί του για να δεις τις παραξενιές του και να είσαι έτοιμη. Και να τύχει δηλαδή, να περάσεις μια μέρα στον δικό του χώρο ή εκείνος στον δικό σου σίγουρα θα έχετε βάλει ο καθένας μπροστά τον πιο υποδειγματικό εαυτό του. Άλλωστε, το να είσαι με κάποιον που γνωρίζεσαι λίγο διάστημα στον ίδιο χώρο για 12 ή 24 ώρες μπορεί να «αντιμετωπιστεί».

Όταν όμως, θα πρέπει να είστε για 3-4 ή και παραπάνω μέρες μαζί σε έναν προορισμό που δεν είναι το σπίτι σας και θέλει εξερεύνηση ή θα πρέπει να πληρώσετε για το πρωινό, για το φαγητό ή το ποτό μιας και δεν θα υπάρχει το γεμάτο ψυγείο του σπιτιού σου, τότε τα πράγματα γίνονται πιο απαιτητικά και εκεί θα φανεί σε πρώτη φάση αν παγματικά μπορείτε να συνυπάρξετε.

Τα Tips

Να είσαι διαλακτική με τη λίστα των επιθυμιών σου για το καλοκαίρι

Είναι αναπόφευκτο ότι και οι δύο θα έχετε κάποιες διαφορές στη λίστα με τα μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε σε έναν προορισμό. Γι' αυτό, καλό θα ήταν να φτιάξει ο καθένας μια λίστα με τα τρία κορυφαία μέρη που μπορείτε να ανακαλύψετε, ώστε να βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε και στα έξι.

Σημείωση: αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά κατάλαβες το νόημα.

Να έχεις υπομονή

Το απόφθεγμα «Η υπομονή είναι το κλειδί που λύνει όλα τα προβλήματα» δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο, όταν είσαι σε ταξίδι με τον σύντροφό σου και αρχίζεις να εκνευρίζεσαι λίγο με εκείνον. Είτε πρόκειται για μικρές ιδιορρυθμίες του που αρχίζεις να παρατηρείς ότι σε ενοχλούν, είτε είναι θέματα ζωτικής σημασίας να θυμάσαι ότι η στιγμή της απογοήτευσής σου με τον άλλον μπορεί - πιθανώς - να λυθεί με μια καλή ανάσα.

Βγάλτε φωτογραφίες μαζί

Μην είσαι το άτομο που δεν θέλει να τραβήξει φωτογραφίες. Είναι μια στιγμή που θα κοιτάτε πίσω με τον σύντροφό σου και θα σας γεμίζει με όμορφες αναμνήσεις - ή και όχιε… Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μετανιώσει κανείς από τους δύο που έχετε αρχειοθετήσει κάπου αυτές τις αναμνήσεις.

Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες

Ταξιδέψατε για κάποιο λόγο. Γι' αυτό ζήστε το. Πλήρως. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσετε νέα πράγματα, δραστηριότητες και εμπειρίες κι οι δυο μαζί με τον σύντροφό σου.

Κινητοποιήσου

Μην ρίχνεις όλο το βάρος και την ευθύνη της εύρεσης διασκεδαστικών πραγμάτων στον σύντροφό σου. Κάνε κι εσύ μια μικρή έρευνα πριν φύγετε και βάλε τα πράγματα που σου αρέσουν και θα μπορούσατε να κάνετε μαζί σε μια λίστα ή βρες για παράδειγμα ποια είναι τα τοπ εστιατόρια στον συγκεκριμένο προορισμό. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις και το γεγονός ότι ασχολήθηκες θα το εκτιμήσει και το ταίρι σου.

Κάνε τα κουμάντα σου στα λεφτά

Το ποιος θα πληρώσει είναι ένα θέμα που απασχολεί κάθε ζευγάρι, ειδικά στην αρχή της σχέσης του. Αν ο σύντροφός σου είναι από τους άντρες που προθυμοποιούνται να τα πληρώνουν αυτοί όλα γιατί ειδάλλως το θεωρούν προσβολή, μπορείς να το δεχτείς, αλλά θα ήταν καλο κι εσύ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να πληρώσεις 2-3 φορές για κάποιο γεύμα σας ή για κάποια δραστηριότητα που θα κάνετε μαζί.

Προσπάθησε να μην αργείς με τα GRWM

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αντίληψη του χρόνου. Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα. Ωστόσο, για να μην περάσει ο σύντροφός σου μόνος του τις διακοπές του στο νησί που διαλέξατε να πάτε προσπάθησε να προσαρμόσεις λίγο τα ωράριά σου με τα δικά του.

Για παράδειγμα αν είναι πολύ πρωινός τύπος, ενώ εσύ ξυπνάς μεσημέρι, μπορείτε να τα βρείτε κάπου στη μέση και να ξυπνήσετε μαζί στις 10 ή τις 11. Από την άλλη μην κάνεις εκατό ώρες να βρεις το outfit που θα βάλεις στη βραδινή σας έξοδο. Προσπάθησε να είσαι έτοιμη σχετικά την ώρα που είναι κι εκείνος.

Μην ασχολείσαι όλη την ώρα με το κινητό σου

Το πιο σημαντικό φυσικά είναι να αφιερώσεις χρόνο σε σένα και τον σύντροφό σου. Αν δεν το κάνεις στις διακοπές σας τότε πότε; Βάλε στη σίγαση το κινητό σου, άσε για λίγο τα email της δουλειάς σου και επικεντρώσου στις στιγμές που περνάς με τον σύντροφό σου.

ΠΗΓΗ: queen-tv.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις για express διαδρομή Λεμεσού – Λευκωσίας – Ποια η τιμή του εισιτηρίου - Πώς επηρεάζει η έλλειψη οδηγών

• Στεγαστικό: Σε τρεις άξονες η συμβολή ΚΟΑΓ για προσιτή στέγη -Λεπτομέρειες

• Παλέρμο: Ποιοι είναι οι έξι νεκροί του ναυαγίου - Αγνοείται ένα ακόμη άτομο, μία σορός δεν έχει ανασυρθεί από το σκάφος

• Όλα όσα χρειαζόμαστε για νεανικό μυαλό που λειτουργεί ρολόι – Στην κορυφή το μαγνήσιο

• ΗΠΑ: Ο Τραμπ πίσω από αλεξίσφαιρο γυαλί στην πρώτη υπαίθρια συγκέντρωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του



Σε διαρκή επαφή ο ΠτΔ με ΓΓ ΟΗΕ - «Οτιδήποτε εκφεύγει του πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό»

Σε διαρκή επαφή ο ΠτΔ με ΓΓ ΟΗΕ - «Οτιδήποτε εκφεύγει του πλαισίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης βρίσκεται σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία των Ηνωμένων Εθνών εδώ και καιρό, όπως άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει, τόνισε σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top