LIKE ONLINE

Τα τρία ζώδια που θα ξεπεράσουν τα προβλήματα στις σχέσεις τους την επόμενη εβδομάδα

Τα τρία ζώδια που θα ξεπεράσουν τα προβλήματα στις σχέσεις τους την επόμενη εβδομάδα

Η επόμενη εβδομάδα, 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου, είναι ευνοϊκή για τις σχέσεις των παρακάτω τριών ζωδίων, που μπορεί να δουν μακροχρόνια προβλήματα να ξεπερνούνται.

Αρκεί όμως να είναι διατεθειμένα να βάλουν νερό στο κρασί τους για να ικανοποιηθούν και οι δικές τους ανάγκες και επιθυμίες και εκείνες των συντρόφων τους. Αυτός ο κανόνας δεν ισχύει, όμως, ούτως ή άλλως για όλες τις σχέσεις;

Ιχθύς

Σταματήστε να βλέπετε όλα όσα κάνει ο σύντροφός σας σαν απειλή για εσάς. Όσο κι αν προσπαθείτε να προσεγγίσετε την αγάπη με υγιή τρόπο, συχνά οι φόβοι σάς εμποδίζουν να δώσετε σε αυτήν τον καλύτερο εαυτό σας. Αντί λοιπόν να την αντιμετωπίζετε με αλληλοκατανόηση, φτάνετε την κατάσταση στα άκρα για να περάσετε το δικό σας. Κάτι που, φυσικά, ο σύντροφός σας δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα – σε βαθμό, ίσως, να γεμίζει με αρνητικά συναισθήματα απέναντί σας. Αποφύγετε, ωστόσο, αυτές τις μέρες να τον φέρετε αντιμέτωπο με τελεσίγραφα και, όσο απογοητευμένοι κι αν νιώθετε, εστιάστε στην ενσυναίσθηση και την επίλυση των προβλημάτων σας. Να θυμάστε ότι δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα, ούτε στον εαυτό σας ούτε στο έτερον ήμισυ. Ακόμα και στις 27 Αυγούστου, που μπορεί να νιώθετε ότι φτάνετε στα όριά σας, θα ξεκινήσει μια περίοδος εσωτερικής μεταμόρφωσης από την οποία θα αναδυθεί μια μεγαλύτερη ισορροπία στην ερωτική ζωή σας.

Κριός

Είχατε άφθονο χρόνο να σκεφτείτε καλά την ερωτική ζωή σας, τις εμπειρίες και τα πιστεύω σας για τον γάμο. Τώρα μπορείτε να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Αυτή η περίοδος περισυλλογής ήταν απαραίτητη για να επιλέξετε το επόμενο βήμα σας, προσέξτε όμως τις χοντροκομμένες κινήσεις, που μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν ακριβώς την αγάπη σας για τον άλλο. Αν θέλετε η σχέση σας να περάσει την επόμενη φάση, αναζητήστε έναν κοινό τόπο στις δικές σας και στις δικές του επιθυμίες. Διαφορετικά, ο σύντροφός σας μπορεί να νιώσει ότι δεν τον υπολογίζετε. Αν πιστεύετε ότι αξίζει να προχωρήσετε τη σχέση σας αλλά δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα ενός παραδοσιακού γάμου, μπορείτε να επιλέξετε μια διαφορετική, πιο προσωπική και ανεπίσημη τελετή. Το ζητούμενο είναι να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας στο έτερον ήμισυ. Σε κάθε περίπτωση, δώστε προσοχή στις συζητήσεις σας στις 28 Αυγούστου: προσπαθήστε να ακούσετε το ταίρι σας αντί να είστε αδιάλλακτοι. Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει, δεν έχετε πάντα εσείς δίκιο.

Αιγόκερως

Είναι καλό θα βρίσκεστε σε επαφή με την πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, αρκεί να τη χρησιμοποιήσετε και για να προσεγγίσετε τη σχέση σας με έναν πιο υγιή τρόπο. Από τις 26 Αυγούστου, πάντως, θα έρθετε πιο κοντά στα συναισθήματά σας, πράγμα που σημαίνει όμως, μεταξύ άλλων, ότι θα είστε και πιο ευάλωτοι στο να πληγωθείτε από τον σύντροφό σας. Για αρχή, προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί και τρυφεροί με τον εαυτό σας. Μπορεί να νιώσετε ότι το ταίρι σας γίνεται επικριτικό μαζί σας, ακόμα και αν δεν είναι στις προθέσεις του, αλλά αξιοποιήστε αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα ώστε να δημιουργήσετε έναν κοινό χώρο μαζί του, αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας. Και φυσικά προσπαθήστε να μην είστε εσείς υπερβολικά επικριτικοί απέναντί του. Ακόμα και αν γίνεστε υπεραναλυτικοί με τα συναισθήματά σας, δεν χρειάζεται να το μεταφέρετε στη σχέση σας. Δείτε αυτές τις μέρες ως ένα νέο τρόπο να σχετίζεστε, αρκεί να καταφέρετε να ελέγξετε την εσωτερική σας φωνή και να ακούσετε ό,τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας. Διαφορετικά, ακόμα και αν θέλει να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σας, μπορεί άθελά σας να τον απομακρύνετε.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ληστεία 64χρονου: Χειροπέδες και στη 16χρονη καταζητούμενη – Στο κελί για 6 μέρες η 15χρονη

• Υπουργικό Συμβούλιο: Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί που ανακοινώθηκαν - Δείτε όλα τα ονόματα

• Διπλό φονικό στη Λεμεσό: Συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται οι δυο - Πότε παραπέμπονται σε απευθείας δίκη

• Ναυάγιο στο Παλέρμο: Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Οι δύτες αναγνώρισαν το άψυχο σώμα της

• Χαλκιδική: Παμπάλαια και κλεμμένα από την Βουλγαρία πολλά μηχανήματα του λούνα παρκ - Τι αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενος

• Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα και αποκαλύπτει τι κάνει τη ζωή της μεγάλη



Λετυμπιώτης: Η συμμετοχή Φιντάν αποτελεί ευκαιρία να διαπιστωθεί η στάση της Τουρκίας

Λετυμπιώτης: Η συμμετοχή Φιντάν αποτελεί ευκαιρία να διαπιστωθεί η στάση της Τουρκίας

Η συμμετοχή του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών στο άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αποτελεί μια ευκαιρία να διαπιστωθεί η πραγματική στάση και οι προθέσεις της Τουρκίας έναντι της ευρωπαϊκής της πορείας, αλλά και των κινήσεων που είναι διατεθειμένη να αναλάβει, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top