ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαλύφθηκε το επίσημο έμβλημα για τη μετάβαση από το Παρίσι 2024 στο LA28

Αποκαλύφθηκε το επίσημο έμβλημα για τη μετάβαση από το Παρίσι 2024 στο LA28

Οι διοργανωτές των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2028, παρουσίασαν το εντυπωσιακό «A» για να δηλώσουν τη μετάβαση στην επόμενη διοργάνωση, καθώς θα πάρουν τη σκυτάλη από το Παρίσι και φρόντισαν να παραμείνουν ενωμένοι με την Γαλλία, αφού είναι παράλληλα και δύο χώρες με μεγάλη παράδοση, έχοντας φιλοξενήσει πλέον τρεις φορές τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μέσα από μια εκστρατεία για την αποτύπωση των συναρπαστικών ιστοριών της Πόλης των Αγγέλων, των αθλητών και των καλλιτεχνών, οι οποίοι θα επανασυνδεθούν με τους Αγώνες 44 χρόνια αργότερα, η οργανωτική επιτροπή αποκάλυψε 50 εμβλήματα σχεδιασμένα να προβάλλουν τα πάντα, από την ομορφιά μέχρι την ποικιλομορφία της Νότιας Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, το τελευταίο που αποκαλύφθηκε δημιούργησε δέος και είναι το έμβλημα των Παραολυμπιακών Αγώνων. Αυτό το έμβλημα έχει τη δική του σημασία, αφού συνδέεται με τη στιγμή που η Παραολυμπιακή σημαία θα παραδοθεί από το Παρίσι στο Λος Άντζελες όταν πέσει η αυλαία των Αγώνων στις 8 Σεπτεμβρίου. Αυτή η παράδοση σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή, καθώς το Λος Άντζελες θα φιλοξενήσει τους Παραολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά, όπως και το Παρίσι.

Το έμβλημα των Παραολυμπιακών Αγώνων έχει τη δική του μοναδική εμφάνιση. Αυτή η σειρά εμβλημάτων είναι μια λαμπρή ιδέα, καθώς ξεχωρίζει συνεχώς το «Α» και έτσι υπάρχει μια ζωντανή αντίθεση με τα σύμβολα των «L», «2» και «8», που αποτελούν τη βάση του σχεδίου. Αυτό το «A» όχι μόνο αποτυπώνει την ουσία μιας πόλης γνωστής για τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφρασή της, αλλά είναι επίσης σχεδιασμένο να προσαρμόζεται στην ψηφιακή εποχή, εξελίσσοντας συνεχώς στο δρόμο προς το 2028.

Καθώς το Λος Άντζελες προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει για τρίτη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά για πρώτη τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, η πόλη θα γίνει παγκόσμιο σημείο συγκέντρωσης για τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Οι Παραολυμπιακοί ΛA28, που διοργανώνονται από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, θα είναι ένα πρωτόγνωρο αθλητικό θέαμα, εξ’ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενο από ιδιωτικούς εταίρους και συνεισφορές της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ληστεία 64χρονου: Χειροπέδες και στη 16χρονη καταζητούμενη – Στο κελί για 6 μέρες η 15χρονη

• Υπουργικό Συμβούλιο: Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί που ανακοινώθηκαν - Δείτε όλα τα ονόματα

• Διπλό φονικό στη Λεμεσό: Συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται οι δυο - Πότε παραπέμπονται σε απευθείας δίκη

• Ναυάγιο στο Παλέρμο: Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Οι δύτες αναγνώρισαν το άψυχο σώμα της

• Χαλκιδική: Παμπάλαια και κλεμμένα από την Βουλγαρία πολλά μηχανήματα του λούνα παρκ - Τι αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενος

• Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα και αποκαλύπτει τι κάνει τη ζωή της μεγάλη



Λετυμπιώτης: Η συμμετοχή Φιντάν αποτελεί ευκαιρία να διαπιστωθεί η στάση της Τουρκίας

Λετυμπιώτης: Η συμμετοχή Φιντάν αποτελεί ευκαιρία να διαπιστωθεί η στάση της Τουρκίας

Η συμμετοχή του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών στο άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αποτελεί μια ευκαιρία να διαπιστωθεί η πραγματική στάση και οι προθέσεις της Τουρκίας έναντι της ευρωπαϊκής της πορείας, αλλά και των κινήσεων που είναι διατεθειμένη να αναλάβει, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top