ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση σε 64χρονο: Eξετάζεται το ενδεχόμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης των ανήλικων κοριτσιών

Επίθεση σε 64χρονο: Eξετάζεται το ενδεχόμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης των ανήλικων κοριτσιών

Σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση 15χρονης, η οποία συνελήφθη, ως ύποπτη, για την υπόθεση ληστείας που είχε καταγγείλει 64χρονος. Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα και μια 16χρονη καταζητούμενη, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται για εξασφάλιση των στοιχειών τριών ακόμη προσώπων, μιας κοπέλας και δυο ανδρών.

Πέραν από το ΤΑΕ Λεμεσού, στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων, που διερευνά τη σχέση του 64χρονου παραπονούμενου με τις ανήλικες και εξετάζει το ενδεχόμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσής τους.

Στην κατάθεσή του, ο 64χρονος υποστήριξε πως γνώρισε τη 15χρονη τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα του σύστησε την 16χρονη φίλη της, η οποία, το βράδυ της Τρίτης, τον επισκέφθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου και του ζήτησε να μεταβούν για φαγητό.

Αφού αναχώρησαν για να μεταβούν σε ταχυφαγείο, πλησίον του ξενοδοχείου, η νεαρή φέρεται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, να του ζήτησε να μεταβούν σε χώρο πίσω από το υποστατικό, για να συναντηθούν με την 15χρονη.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον χώρο έφτασε όχημα στο οποίο επέβαινε η 15χρονη με τρία ακόμη νεαρά πρόσωπα, ένα κορίτσι και δυο αγόρια, ένα εκ των οποίων φέρεται να επιτέθηκε με σπρέι στον 64χρονο και να τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ο 64χρονος, όπως ανέφερε στην κατάθεση του, έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ ακολούθως του απέσπασαν το πορτοφόλι του, στο οποίο υπήρχε χρηματικό ποσό 5 χιλιάδων ευρώ και η ταυτότητα του.

Η 16χρονη που τον συνόδευε εγκατέλειψε τη σκηνή με τα άλλα πρόσωπα, ενώ ο 64χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης και απολύθηκε.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων η Αστυνομία συνέλαβε χθες την 15χρονη, η οποία ανακρινόμενη έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση της.

Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα και την 16χρονη, η οποία καταζητείτο για την υπόθεση, ενώ συνεχίζει τις εξετάσεις για εξακρίβωση των στοιχείων των άλλων τριών προσώπων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ληστεία 64χρονου: Χειροπέδες και στη 16χρονη καταζητούμενη – Στο κελί για 6 μέρες η 15χρονη

• Υπουργικό Συμβούλιο: Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί που ανακοινώθηκαν - Δείτε όλα τα ονόματα

• Διπλό φονικό στη Λεμεσό: Συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται οι δυο - Πότε παραπέμπονται σε απευθείας δίκη

• Ναυάγιο στο Παλέρμο: Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Οι δύτες αναγνώρισαν το άψυχο σώμα της

• Χαλκιδική: Παμπάλαια και κλεμμένα από την Βουλγαρία πολλά μηχανήματα του λούνα παρκ - Τι αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενος

• Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα και αποκαλύπτει τι κάνει τη ζωή της μεγάλη



Λετυμπιώτης: Η συμμετοχή Φιντάν αποτελεί ευκαιρία να διαπιστωθεί η στάση της Τουρκίας

Λετυμπιώτης: Η συμμετοχή Φιντάν αποτελεί ευκαιρία να διαπιστωθεί η στάση της Τουρκίας

Η συμμετοχή του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών στο άτυπο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αποτελεί μια ευκαιρία να διαπιστωθεί η πραγματική στάση και οι προθέσεις της Τουρκίας έναντι της ευρωπαϊκής της πορείας, αλλά και των κινήσεων που είναι διατεθειμένη να αναλάβει, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top