Υπό απόλυση 700 άτομα από την εταιρεία Αϊκούτ - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα

Υπό απόλυση 700 άτομα από την εταιρεία Αϊκούτ - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα

Δυσκολίες αντιμετωπίζει ο όμιλος Afik, ο οποίος ανήκει στον Σιμόν Μιστριέλ Αϊκούτ, ο οποίος συνελήφθη από την Κυπριακή Δημοκρατία για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα και τελεί υπό κράτηση κι η διοίκηση του ομίλου ενημέρωσε το «υπουργείο εργασίας» ότι θα απολύσει 700 άτομα, σύμφωνα με τη "Χαλκίν Σεσί".

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο δημοσίευμα προστίθεται ότι υπάρχουν και σοβαρές καταγγελίες για κακοτεχνίες της εταιρείας που είναι γνωστή για την επένδυση του Caesar Resort στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, το «υπουργείο» δεν έκανε δεκτό το αίτημα για συλλογική απόλυση και αντ' αυτού αποφάσισε να μετακινήσει τους εργαζόμενους σε άλλες εταιρείες ως μια ενδιάμεση φόρμουλα.

Όσον αφορά τα περί ανέγερσης παράνομων ορόφων από τον όμιλο Afik, ο «δήμαρχος» του κατεχόμενου Τρικώμου, Χασάν Σαντίκογλου δήλωσε ότι έχουν σφραγίσει τα «μη αδειοδοτημένα» κτίρια που ανήκουν στην εταιρεία και δεν έδωσαν την τελική έγκριση στο κτίριο, το οποίο έχει «πολεοδομική άδεια» για 7 και όχι 12 ορόφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE