ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη 34χρονος που καταζητείτο - Κυκλοφορούσε στη Λεμεσό με πιστόλι, εκρηκτικό μηχανισμό και κάνναβη

Συνελήφθη 34χρονος που καταζητείτο - Κυκλοφορούσε στη Λεμεσό με πιστόλι, εκρηκτικό μηχανισμό και κάνναβη

Γύρω στις 5 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε δρόμο της Λεμεσού, άντρα ηλικίας 34 ετών, ο οποίος καταζητείτο από τις 2 Ιουλίου, 2024, για υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, κλοπής πινακίδων εγγραφής, οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, στις 2 Ιουλίου, 2024 είχε ληφθεί πληροφορία στην Αστυνομία που έφερε άντρα να σταθμεύει όχημα σε περιοχή της Λεμεσού και να εξέρχεται από αυτό, κρατώντας πιστόλι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα, το οποίο έφερε πινακίδες εγγραφής που κλάπηκαν από άλλο όχημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι κάτοχος του συγκεκριμένου οχήματος ήταν ο 34χρονος συλληφθέντας, ενώ σύμφωνα πάντα με τις εξετάσεις φάνηκε ότι τόσο η άδεια κυκλοφορίας, όσο και το πιστοποιητικό καταλληλότητας αλλά και το πιστοποιητικό ασφάλειας, έληξαν το 2021.

Το όχημα μεταφέρθηκε με ρυμουλκό στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός χαμηλής ισχύος, 29 πλήρη φυσίγγια πιστολιού διαμέτρου 9mm, 35 γραμμάρια καφέ συμπαγούς ουσίας ρητίνης κάνναβης, ένα τσαντάκι μέσης εντός του οποίου υπήρχαν προσωπικά έγγραφα του 34χρονου συλληφθέντα και άλλα αντικείμενα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πτήσεις: Τι ισχύει για τα ασυνόδευτα παιδιά που ταξιδεύουν – Αυτές είναι οι χρεώσεις σε κάθε αεροπορική

• Αυτά είναι τα vegan friendly ξενοδοχεία της Κύπρου – Δείτε πόσα υπάρχουν σε κάθε επαρχία

• Δημόσιο: Συνεχώς αυξάνονται οι Κυβερνητικοί - Πόσοι είναι μόνιμοι και πόσοι ωρομίσθιοι

• Επίθεση σε 64χρονο: Υπό πενθήμερη κράτηση η 16χρονη - Αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα

• Θλίψη στον ΑΠΟΕΛ - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής Γιώργος Πλατής

• Χάρης Ρώμας: Αποδέχομαι τον όρο «γκέι» αλλά δεν με χαρακτηρίζει, δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι



Λετυμπιώτης: «Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ»

Η ε/κ πλευρά παραμένει εποικοδομητική με στόχο η προσπάθεια του ΓΓ να έχει θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, επαναλαμβάνοντας πως οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται για ενδεχόμενη τριμερή στη Νέα Υόρκη, όπως άλλωστε ανέφερε εδώ και καιρό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top