ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίθεση σε 64χρονο: Υπό πενθήμερη κράτηση η 16χρονη - Αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα

Επίθεση σε 64χρονο: Υπό πενθήμερη κράτηση η 16χρονη - Αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε, το πρωί του Σαββάτου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον της 16χρονης ύποπτης, η οποία συνελήφθη χθες σε σχέση με την καταγγελία για ληστεία σε βάρος 64χρονου. Υπό εξαήμερη κράτηση είχε τεθεί χθες και μια 15χρονη, ενώ αναζητούνται τα στοιχεία τριών άλλων προσώπων.

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία, τόσο η 16χρονη όσο και η 15χρονη, φέρεται να μην παραδέχονται τη ληστεία και να δίδουν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ο 64χρονος παραπονούμενος είχε καταγγείλει ότι, το βράδυ της Τρίτης, 16χρονη που γνώρισε πρόσφατα, μέσω της 15χρονης, τον επισκέφθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου και του ζήτησε να μεταβούν για φαγητό. Όταν μετέβηκαν σε ταχυφαγείο, όπως ανέφερε, η ανήλικη του ζήτησε να μεταβούν σε χώρο πίσω από το υποστατικό, για να συναντηθούν με την 15χρονη.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο χώρο έφτασε όχημα στο οποίο επέβαινε η 15χρονη με τρία ακόμη νεαρά πρόσωπα, ένα κορίτσι και δυο αγόρια, ένα εκ των οποίων φέρεται να επιτέθηκε με σπρέι στον 64χρονο και να τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ο 64χρονος, όπως ανέφερε στην κατάθεση του, έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ ακολούθως του απέσπασαν το πορτοφόλι του, στο οποίο υπήρχε χρηματικό ποσό 5 χιλιάδων ευρώ και η ταυτότητα του.

Η 16χρονη που τον συνόδευε εγκατέλειψε τη σκηνή με τα άλλα πρόσωπα, ενώ ο 64χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης και απολύθηκε.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων, δεν έχει διαπιστωθεί θέμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης τους από τον παραπονούμενο.

Εναντίον της 16χρονης και της 15χρονης διερευνώνται τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος και της ληστείας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πτήσεις: Τι ισχύει για τα ασυνόδευτα παιδιά που ταξιδεύουν – Αυτές είναι οι χρεώσεις σε κάθε αεροπορική

• Αυτά είναι τα vegan friendly ξενοδοχεία της Κύπρου – Δείτε πόσα υπάρχουν σε κάθε επαρχία

• Δημόσιο: Συνεχώς αυξάνονται οι Κυβερνητικοί - Πόσοι είναι μόνιμοι και πόσοι ωρομίσθιοι

• Θλίψη στον ΑΠΟΕΛ - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής Γιώργος Πλατής

• Χάρης Ρώμας: Αποδέχομαι τον όρο «γκέι» αλλά δεν με χαρακτηρίζει, δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι



Λετυμπιώτης: «Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ»

Η ε/κ πλευρά παραμένει εποικοδομητική με στόχο η προσπάθεια του ΓΓ να έχει θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, επαναλαμβάνοντας πως οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται για ενδεχόμενη τριμερή στη Νέα Υόρκη, όπως άλλωστε ανέφερε εδώ και καιρό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top