ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Επεισοδιακή η συνεργασία του και με τον Δήμο Θερμαϊκού

Ιδιοκτήτης λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Επεισοδιακή η συνεργασία του και με τον Δήμο Θερμαϊκού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά την επαγγελματική συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου σημειώθηκε η τραγωδία με τον θάνατο του 19χρονου.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως ήταν επεισοδιακή η συνεργασία του κατά το παρελθόν και με τον Δήμο Θερμαϊκού και ειδικότερα με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου.

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο 58χρονος είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό 60 ημερών για να στήσει ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο και παγοδρόμιο στην περιοχή της Περαίας. Ωστόσο, όπως επιβεβαιώνει και η προηγούμενη δημοτική αρχή, ο 58χρονος, ο οποίος δεν εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης αλλά ως υπεύθυνος, μιας και στα χαρτιά ιδιοκτήτρια ήταν η σύζυγός του, παρέμεινε στον κοινόχρηστο χώρο αυθαίρετα για τουλάχιστον 2,5 επιπλέον μήνες.

Παρά τις οχλήσεις του δήμου για να αποχωρήσει, εκείνος δεν το έπραττε, υπήρξε ένα «κυνηγητό» μεταξύ δημοτικής αρχής, Ελληνικής Αστυνομίας και του 58χρονου, του έκοβαν το ρεύμα, εκείνος ανέβαζε τους διακόπτες μέχρι, που κάποια στιγμή έκοψαν και τα καλώδια. Τότε, εκείνος επιστράτευσε μία γεννήτρια για να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Από εκείνη την περίοδο, ο δήμος έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 58χρονου, η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο.

Ατύχημα σε λούνα παρκ στην Πιερία – Τραυματίστηκε ελαφρά ένας 6χρονος
Στο μεταξύ, ατύχημα σημειώθηκε σε λούνα παρκ στην Πιερία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας 6χρονος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Αυγούστου σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρα του 6χρονου παιδιού. Σύμφωνα με την καταγγελία, ανέβασαν το παιδί στο τρενάκι, ο χειριστής του μηχανήματος τους είπε ότι δεν χρειάζεται να βάλει τη ζώνη, ακινητοποιήθηκε το βαγόνι κι όταν πήρε πάλι μπρος έβγαλε σπίθες και λίγο αργότερα εκτροχιάστηκε. Το παιδί ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του διότι κρατήθηκε από ένα σίδερο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τουλάχιστον δεν έφυγε από το σημείο και έσπευσε να δει τι συνέβη και να προσφέρει την όποια βοήθεια. Οι γονείς του παιδιού έχουν υποβάλλει μήνυση στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πτήσεις: Τι ισχύει για τα ασυνόδευτα παιδιά που ταξιδεύουν – Αυτές είναι οι χρεώσεις σε κάθε αεροπορική

• Αυτά είναι τα vegan friendly ξενοδοχεία της Κύπρου – Δείτε πόσα υπάρχουν σε κάθε επαρχία

• Δημόσιο: Συνεχώς αυξάνονται οι Κυβερνητικοί - Πόσοι είναι μόνιμοι και πόσοι ωρομίσθιοι

• Επίθεση σε 64χρονο: Υπό πενθήμερη κράτηση η 16χρονη - Αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα

• Θλίψη στον ΑΠΟΕΛ - Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής Γιώργος Πλατής

• Χάρης Ρώμας: Αποδέχομαι τον όρο «γκέι» αλλά δεν με χαρακτηρίζει, δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι



Λετυμπιώτης: «Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Παραμένουμε εποικοδομητικοί για θετική κατάληξη στην προσπάθεια ΓΓ ΟΗΕ»

Η ε/κ πλευρά παραμένει εποικοδομητική με στόχο η προσπάθεια του ΓΓ να έχει θετικό αποτέλεσμα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, επαναλαμβάνοντας πως οι βολιδοσκοπήσεις συνεχίζονται για ενδεχόμενη τριμερή στη Νέα Υόρκη, όπως άλλωστε ανέφερε εδώ και καιρό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top