Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς.
Ο άτυχος 54χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στο Μάμμαρι, όταν υπό άγνωστες συνθήκες απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του.
Το όχημα του 54χρονου διέγραψε μια τρελή πορεία κτυπώντας στο κεντρικό τσιμεντένιο διαχωριστικό και ακολούθως στο αριστερό κιγκλίδωμα προτού τυλιχθεί στις φλόγες και καταλήξει ακινητοποιημένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου.
Μετά τις απανωτές προσκρούσεις το όχημα ανεφλέγη εν κινήσει και η σορός του 54χρονου ανασύρθηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η νεκροτομή θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Την ίδια ώρα η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.