Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με ομάδα και όχημα διάσωσης, ανταποκρίθηκε το απόγευμα σε περιστατικό που αφορούσε τη διάσωση σκύλου ο οποίος έπεσε σε λαγούμι βάθους 12 μέτρων περίπου, στην περιοχή του Δημοτικού διαμερίσματος Σωτήρας, του Δήμου Αγίας Νάπας.
Το άνοιγμα καλύφθηκε προσωρινά, ενώ το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και όλοι οι αρμόδιοι φορείς ενημερώθηκαν σχετικά και μόνιμη κάλυψη.
* Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




