Θέλετε να δουλέψετε για τον Έλον Μασκ; Ψάχνει εργαζόμενους για την εκπαίδευση του ρομπότ Optimus

Θέλετε να δουλέψετε για τον Έλον Μασκ; Ψάχνει εργαζόμενους για την εκπαίδευση του ρομπότ Optimus

Εργαζόμενους για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση του ανθρωποειδούς ρομπότ Optimus, ψάχνει ο Έλον Μασκ της Tesla, χρησιμοποιώντας στολές καταγραφής κίνησης και μιμούμενοι τις ενέργειες που αναμένεται να εκτελεί το ρομπότ!

Η θέση αυτή, που διαφημίζεται ως «Data Collection Operator» στην ιστοσελίδα καριέρας της Tesla, προσφέρει αμοιβή που φτάνει τα 48 δολάρια την ώρα και απαιτεί από τους εργαζομένους να περπατούν για περισσότερες από επτά ώρες την ημέρα, μεταφέροντας βάρος έως και 30 κιλά και φορώντας headset εικονικής πραγματικότητας, για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Οι υποψήφιοι πρέπει, επίσης, να έχουν ύψος μεταξύ 1,70 και 1,80 μέτρων, πιθανότατα για να ταιριάζουν με το προβλεπόμενο ύψος του Optimus, το οποίο υπολογίζεται στα 1,73 μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Business Insider, η Tesla έχει ήδη προσλάβει πάνω από 50 εργαζομένους για αυτήν τη θέση τον τελευταίο χρόνο.

ΠΗΓΗ: newmoney

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE