Λάρισα: Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό σταμάτησε στον τοίχο αυλής σπιτιού στη Μάνδρα

Λάρισα: Αυτοκίνητο χωρίς οδηγό σταμάτησε στον τοίχο αυλής σπιτιού στη Μάνδρα

Καθαρά από θέμα τύχης αποφεύχθηκαν δυσάρεστα γεγονότα στην Μάνδρα Λάρισας, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο αυλής σπιτιού του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη χθες, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε σε σημείο του δρόμου, για να μαζέψει σύκα, χωρίς να ασφαλίσει το όχημα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινηθεί στο δρόμο για περίπου 100 μέτρα και να σταματήσει πάνω στον τοίχο του σπιτιού που βρίσκεται από την δεξιά πλευρά του δρόμου.

Το ευτύχημα ήταν, ότι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κόσμος στο δρόμο, ούτε στην αυλή του σπιτιού που σταμάτησε το όχημα. Οι ζημιές ήταν μόνο υλικές για το αυτοκίνητο χωρίς οδηγό και τον τοίχο του σπιτιού. Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στο χωριό της Μάνδρας που ανήκει στον Δήμο Λαρισαίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Το πόρισμα «καίει»: Οι σκοτεινές τελευταίες μέρες του Θανάση Νικολάου και οι ευθύνες ανώτερων

Τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου στον λόχο που υπηρετούσε στα Πολεμίδια, σκιαγραφεί το πόρισμα των ποινικών ανακριτών Παππά – Αθανασίου, μέρος του οποίου φέρνει στο φως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE