Γαλλία: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Γαλλία: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα

Αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο Orly του Παρισιού το απογευμα της Κυριακής, έπειτα από προειδοποιητικό ανώνυμο τηλεφώνημα για βόμβα.

Με βάση το ρεπορτάζ την LeParisien, ο άγνωστος που κάλεσε, ανέφερε ότι η βόμβα έχει τοποθετηθεί στις τουαλέτες, με συνέπεια να κλείσουν οι τερματικοί σταθμοί 2 και 3.

«Οι εγκαταστάσεις εκκενώνονται», σημείωσε πηγή. Αυτό θα επιτρέψει σε εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως οι ομάδες σκύλων, να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης, ένα αεροπλάνο της Transavia που αναχωρούσε από το Παρίσι και το αεροδρόμιο Ορλί με προορισμό το Μονπελιέ ακινητοποιήθηκε για αρκετές ώρες μετά από ψευδή ειδοποίηση για βόμβα. Η πτήση τελικά ακυρώθηκε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE