Πλήρωσε για ηλεκτρικά είδη με επιταγές από...κλειστό λογαριασμό - Μεγάλη η αξία τους - Χειροπέδες σε 47χρονο

Πλήρωσε για ηλεκτρικά είδη με επιταγές από...κλειστό λογαριασμό - Μεγάλη η αξία τους - Χειροπέδες σε 47χρονο

Στη σύλληψη 47χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 19.8.24 καταγγέλθηκε από υπάλληλο καταστήματος πωλήσεων ηλεκτρικών ειδών στην Πάφο ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο 47χρονος είχε μεταβεί στο κατάστημα και αγόρασε διάφορα ηλεκτρικά είδη συνολικής αξίας 1.600 ευρώ και είχε καταβάλει για την πληρωμή τους επιταγές που αφορούσαν κλειστό λογαριασμό τράπεζας.

Ο 47χρονος, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, στις 25.8.24 και περί ώρα 09:45 συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του εντοπίστηκαν όλα τα είδη που είχε πάρει από το κατάστημα.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE