LIKE ONLINE

Προβλέψεις για όλους: Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας 26/8 - 1/9

Προβλέψεις για όλους: Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας 26/8 - 1/9

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 - 1/9)

Κριός

Η εβδομάδα σου χωρίζεται σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος είναι γνήσια Παρθενίσιο, δηλαδή βαρετό με εργασιακά ζητήματα, αλλά και πολύ αποτελεσματικό. Από 26 έως και 28 Αυγούστου διεκπεραιώνεις καταπληκτικά τα εργασιακά θέματα, τα οποία σου αποδίδουν και οικονομικό κέρδος. Δεν αποκλείεται τώρα να αποκτήσεις μία συμπληρωματική εργασία που θα αυξήσει το εισόδημά σου.

Ταύρος

Εντάξει, είναι από την καλή σου εβδομάδα αυτή αγαπητέ Ταύρε! Είναι μια πολύ ευχάριστη εβδομάδα που έχει επιτυχία και στα εργασιακά, αλλά και στα ερωτικά. Ας ξεκινήσω πρώτα από τα ερωτικά. Από 26 έως 28 Αυγούστου, αν είσαι αδέσμευτος και ειδικότερα του τρίτου δεκαημέρου, guess what, ένας ξαφνικός έρωτας σού χτυπάει την πόρτα με απίστευτο ρομάντζο. Παράλληλα θα σε καλέσω να εκμεταλλευτείς όποια κοινωνική έξοδο σου προταθεί, γιατί δεν αποκλείεται κάπου εκεί στην παρέα, στον κόσμο, στο διπλανό τραπέζι, στο μπαράκι, κάποιος ή κάποια να σου κάνει το κλικ.

Δίδυμοι

Είσαι Δίδυμος και έχεις πρόγραμμα, να κάτι που δεν περίμενα ποτέ να πω και όμως συμβαίνει, καθώς στην αρχή της εβδομάδας μέχρι και τις 28 Αυγούστου, τακτοποιείς σβέλτα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, με την οικογένεια αλλά και με την καριέρα. Στα θέματα της καριέρας να σε προειδοποιήσω ότι υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο σενάριο είναι ότι ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό, το οποίο απογειώνεται και θα έχεις πολύ καλές κριτικές ενώ το δεύτερο σενάριο είναι ότι μπορεί να σου υποσχεθούν χρήματα τα οποία δε θα πάρεις ακόμα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος, από 26 έως 28 Αυγούστου, σε καλεί να είσαι πρωταγωνιστής επικοινωνιακά, αλλά και σε θέματα ταξιδιών. Παράλληλα, θα κάνεις νέες γνωριμίες όπου κι αν βρεθείς και ειδικότερα αν ταξιδεύεις ή αν διασκεδάζεις με παρέες και φίλους. Μία απ’ αυτές τις γνωριμίες μπορεί να έχει ιδιαίτερη τύχη και γοητεία και να έρθει έτσι ξαφνικά στις αρχές της εβδομάδας.

Λέων

Αγαπητό Λιοντάρι, από τις αρχές εβδομάδας μέχρι και τις 28 του μήνα, τα άστρα σε βοηθούν να πάρεις μια σπουδαία αύξηση, έτσι ξαφνικά. Σε περίπτωση που δεν σου έχουν ανακοινώσει κάτι, χτύπα την πόρτα και πες «είμαι λιοντάρι αξίζω πολλά» και πίστεψε με θα τα πάρεις! Παράλληλα όμως, φτιάξε και λίγο το ισοζύγιο σου έσοδα και έξοδα και προσπάθησε να μην παραπλανηθείς από μία αγορά η μία λανθασμένη επιλογή επένδυσης. Όπως και να 'χει κάτι ευχάριστο θα συμβεί στα επαγγελματικά σου είτε αυτό είναι αύξηση, είτε αυτό είναι αύξηση μαζί με προαγωγή.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, παιδί της οργάνωσης και της τάξης, αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με ένα ξαφνικό ευχάριστο γεγονός που μπορεί να αφορά ένα ζήτημα και μία επαφή με το εξωτερικό. Παράλληλα αν υπάρχουν στη ζωή σου σε εκκρεμότητα θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις, τώρα θα έρθει μία εξέλιξη που θα σε κάνει να χαρείς ιδιαίτερα. Κοντά στις 28 Αυγούστου ειδικότερα αν είσαι Παρθένος των τελευταίων ημερών παραμυθιάζεσαι απ’ το πολύ ρομάντζο στα ερωτικά σου, προσοχή Ποσειδώνας είναι αυτός.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μέχρι και τις 28 Αυγούστου ασχολείσαι με δύο ζητήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με τα έξοδα σου, τα οποία προσπαθείς να βάλεις σε τάξη και την ίδια στιγμή έρχεται κάτι ξαφνικό ευχάριστο να ενδυναμώσει το οικονομικό σου ισοζύγιο. Αυτό μπορεί να συμβεί με παρασκηνιακές κινήσεις. Παράλληλα αρχές της εβδομάδας κάτι ερωτικό με ξαφνικό τρόπο παρουσιάζεται στη ζωή σου και αυτό σου ανεβάζει την αισιοδοξία και τη διάθεση.

Σκορπιός

Μια ωραία εβδομάδα είναι αυτή για σένα αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς στις αρχές της και μέχρι και 28 Αυγούστου, ευνοείσαι πάρα πολύ στα ερωτικά σου. Στο σενάριο ότι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα δεχτείς ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα από το ταίρι σου και δεν αποκλείεται τώρα να γίνει και μία πρόταση γάμου. Αν είσαι αδέσμευτος και ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, έρχεται μία συγκλονιστική ξαφνική γνωριμία να σου αλλάξει την κοσμοθεωρία στον έρωτα.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα εκπλήσσεις τον αστρολόγο, καθώς είσαι τόσο επιμελής και στα επαγγελματικά σου αλλά και σε ζητήματα που μπορεί να αφορούν σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Η αρχή της εβδομάδας σε επιβραβεύει στον επαγγελματικό τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός έρχεται στα επαγγελματικά σου, το οποίο βελτιώνει την καθημερινή σου ρουτίνα αλλά ευχαριστεί και το πορτοφόλι σου. Ναι καλά κατάλαβες, μία αύξηση αλλά και μία προαγωγή είναι πολύ πιθανό τώρα να έρθει.

Αιγόκερως

Αυτή είναι μία ωραία, εποικοδομητική, και πολύ αποτελεσματική εβδομάδα για σένα Αιγόκερε. Στην αρχή της εβδομάδας ασχολείσαι αρκετά με την ερωτική σου ζωή και ειδικότερα, αν είσαι του τρίτου δεκαημέρου, να περιμένεις μία ευχάριστη έκπληξη η μία ξαφνική γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει πολύ. Αν τρέχει αυτό το διάστημα μία γνωριμία που σε απασχολεί, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα έχεις μία θετική ανταπόκριση και εξέλιξη. Δεν αποκλείεται το άτομο που σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα να έχει σχέση με το εξωτερικό!

Υδροχόος

Δεν θα την έλεγα και την πιο σέξι εβδομάδα τη ζωής σου, εσύ είχες τα ωραία σου νέα μέσα στον Αύγουστο άλλωστε! Από τον ερωτικό τομέα το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι ο Ερμής γυρνώντας ορθόδρομος σταματάει την έλευση των πρώην σχέσεων στη ζωή σου. Τώρα λοιπόν θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις με τα δεδομένα του παρόντος. Στις αρχές της εβδομάδας ένα ζήτημα οικογενειακό που πιθανότητα έχει να κάνει με κάποιο ακίνητο ή ένα περιουσιακό ζήτημα, έρχεται με ευχάριστο τρόπο να τακτοποιηθεί.

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή αγαπητέ μου Ιχθύ ξεκινάει για σένα πάρα πολύ ευχάριστα, πολύ ρομαντικά και πολύ παθιάρικα και με ξαφνικό τρόπο να σε πληροφορήσω! Όλα αυτά όμως ισχύουν ειδικά αν είσαι Ιχθύς στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, γεννημένος κάπου στις 18 αλλά και 19 Μαρτίου. Θα σου φτιάξει τη διάθεση ένα ευχάριστο γεγονός από το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να εκφραστεί όμορφα και να σου κάνει μία ερωτική εξομολόγηση.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

• Τραυματίστηκε στο μάτι κυνηγός - Η κατάσταση της υγείας του

• Στο νοσοκομείο οδηγός: Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο με Λεμεσιανό τραυματία

• Θέλεις να αρχίσεις σπουδές εντός 2024; Αυτές είναι οι επιλογές σου – Τα deadlines και οι προτιμήσεις σε χώρες και σχολές

• Παρένθετη μητέρα στην Κύπρο: Τι ισχύει με την άδεια και επίδομα μητρότητας - Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται



Το Κυπριακό και η απουσία συλλογικότητας στο εσωτερικό - Συνεχίζουν τις διακοπές τα δύο μεγάλα κόμματα

Το Κυπριακό και η απουσία συλλογικότητας στο εσωτερικό - Συνεχίζουν τις διακοπές τα δύο μεγάλα κόμματα

Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες, έτσι ώστε να επαναρχίσουν οι συνομιλίες για το κυπριακό, κάνοντας αρχή με μία τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ερσίν Τατάρ, στην παρουσία του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top